Au apărut primele imagini cu monstrul din Hunedoara: „Acesta este animalul care a aruncat un copil ca pe un buștean”

Au apărut primele imagini cu monstrul din Hunedoara: „Acesta este animalul care a aruncat un copil ca pe un buștean”
Primele imagini cu agresorul din Hunedoara

Evenimentul tragic petrecut ieri după-amiază, într-un parc din Hunedoara, a indignat milioane de români. Un copil de 13 ani a fost izbit violent de pământ, chiar de către unchiul său. Motivul ar fi fost un conflict pe care victima l-a avut cu verisorul său din cauza unui leagăn. În urma imaginilor apărute în spațiu public, agresorul a fost identificat și demascat.

Un politician a publicat primele imagini cu agresorul

Imaginile video surprinse de un martor la eveniment au devenit virale, ajungând inclusiv pe mâna poliției. În urma comportamentului violent, bărbatul a fost reținut de autorități, urmând a-și aștepta pedeapsa. Sebastian Bodu, fost șef ANAF, dar și fost consilier al lui Ludovic Orban, a fost prima persoană care a demascat identitatea monstrului, făcându-i o descriere demnă pentru comportamentul sadic pe care l-a avut.

Politicianul a mai dezvăluit, de asemenea, că individual ar putea scăpa cu o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

„Acesta este animalul…scuze animalelor, că nici ele nu se comportă așa…care a aruncat un copil ca pe un buștean. De i-a crăpat capul și l-a lăsat inert pe jos. Parcă văd că, nefiind acuzat de vreo faptă de corupție, ia doar 3 ani cu suspendare. L.E. Copilul a fost transportat de la Deva la Timisoara, pentru investigații.

Bestia din Hunedoara ar trebui trimisă in judecată pentru tentativă de omor, nu pentru loviri. Oricum, o să-și dorească moartea acolo, că mulți dintre condamnați au copii (tagma care face legea e dea a hoților)” , a postat acesta ulterior”, a scris Sebastian Bodu pe Facebook.

În ce stare se află băiatul secerat la pământ

În urma violențelor la care a fost supus, copilul de 13 ani a fost dus de urgență la Spitalul din Deva, acolo unde i s-au efectuat mai multe investigații. Potrivit medicilor, băiatul se află momentan într-o stare stabilă, însă acesta s-a ales cu o fractură craniană. În momentul imediat după agresiune, copilul și-a pierdut conștința, rămânând întins pe jos. Medicii nu exclud varianta de a fi transferat pe secția de neurochirurgie, dacă situația o va impune.

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a dezvăluit directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, potrivit Agerpres.

În urma tragediei, autoritățile au deschis dosar penal, bărbatul fiind acuzat de infracţiunea de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi de tulburarea liniştii şi a ordinii publice, scenele dramatice având loc în parc, sub privirile terifiate ale celorlalți copii.

Imediat după ce și-a doborât nepotul la pământ, Alexandru Cobzaru s-a îndreptat către fiul său pentru a-l supune acelorași chinuri. Micuțul a fost audiat în calitate de victimă a violențelor în familie, de față aflându-se și reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Vezi mai multe poze cu tatăl monstru în galeria foto. Sursă foto: România TV

Atenție, imagini video cu puternic impact emoțional:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI