Atenție, românce! Ce spun ridurile despre sănătatea voastră. Cele dintre sprâncene trădează o lipsă gravă

Atenție, românce! Ce spun ridurile despre sănătatea voastră. Cele dintre sprâncene trădează o lipsă gravă
Atenție, românce! Ce spun ridurile despre sănătatea voastră. Cele dintre sprâncene trădează o lipsă gravă

După o anumită vârstă, riscul apariției liniilor de expresie pe față sunt mari. Puțini știu însă că ridurile pot oferi indicii prețioase despre punctele vulnerabile ale sănătății.

Atenție, românce! Ce spun ridurile despre sănătatea voastră

Liniile orizontale din zona frunții indică griji

Acestea se mai numesc și ”riduri de grij”, ele apărând, de obicei, pe fond de stres. În plus, acestea sunt în strânsă legătură cu stomacul, putând să te atenționeze dacă ai mâncat prea mult zahăr, grăsimi sau nu te-ai hidratat suficient.

Liniile verticale, spre sprânceana dreaptă – trebuie să schimbi ceva în dietă

Dacă ridurile tale sunt poziționate în zona sprâncenei din dreapta, e posibil să trebuiască să faci schimbări în dietă, deoarece este un semn că ficatul este obosit. Trebuie astfel să consumi mai multe legume verzi, fructe și cereale integrale și să limitezi consumul de cafea, condimente și sare.

Ridurile verticale de la sprânceana stângă – pofta de dulce

Sprânceana din stânga indică faptul că sunt probleme în corp, la nivelul splinei și este foarte posibil să consumu multe dulciuri și să suprasoliciți splina. Trebuie să reduci cantitatea de dulciuri din meniu. Poți drege pofta de dulce cu niște fructe.

Ridurile din zona nasului – un libido scăzut

Astfel de linii fine la baza nasului pot semnala prezența unor alergii în corp. În plus, studiile sugerează că aceste linii de expresie pot avea legătură și cu libidoul scăzut.

Ridurile din colţul ochilor au legătura cu stomacul

Aceste riduri are strânsă legătură cu stomacul, rinichii și ficatul, iar prezența acestor riduri indică unele probleme la aceste organe. Alimentația sănătoasă și sportul pot fi de ajutor.

Riduri verticale în zona gurii – atenție la sănătatea colonului

Mulți oameni au astfel de riduri. Ele au și o legătură cu colonul, fiind esențială o dietă echilibrată, bazată pe fibre alimentare și vitamina D, dar și multă mișcare.

Riduri deasupra buzei superioare – atenție pe alimentaţie

Aceste riduri apar de obicei la fumători, dar le pot avea şi cei care suferă cu splina. În astfel de cazuri este necesară mai multă atenţie la nutriţie, ea trebuie să fie una echilibrată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI