28 iul. 2023 | 17:38

„Aș merita mai mult respect”. Vlad Chiricheș nu a mai rezistat și a „explodat” la conferința de presă în care a fost prezentat la FCSB – VIDEO

News
„Aș merita mai mult respect”. Vlad Chiricheș nu a mai rezistat și a „explodat” la conferința de presă în care a fost prezentat la FCSB - VIDEO

Vlad Chiricheș s-a întors după zece ani în campionatul românesc și a fost prezentat oficial la FCSB. Este al patrulea jucător adus în această vară de Gigi Becali, dar primul în topul lui Mihai Stoica. Căpitanul echipei naționale a fost destul de nervos la conferința de presă și a ripostat când a auzit că mai mulți foști internaționali și-au pus întrebări legate de accidentările lui.

Vlad Chiricheș, prezentat oficial la FCSB. Jucătorul va purta tricoul cu numărul 21

Vlad Chiricheș a semnat contractul cu FCSB și va fi unul dintre cei mai bine plătiți jucători din echipă pentru că va câștiga 400.000 de euro pe an. Căpitanul echipei naționale a fost prezentat oficial și va purta tricoul cu numărul 21. Mihai Stoica a spus că în această vară a avut două obiective. Să-l vadă pe Chiricheș în tricoul roș-albastru, iar FCSB să joace în Ghencea. Primul a fost deja atins.

„Sunt foarte fericit și mândru că m-am întors. E un semn să revin după 10 ani la echipa care m-a ajutat să trec la următorul nivel, să mă dezvolt în carieră. E o mândrie pentru mine că am revenit.

Ar trebui să-i mulțumesc patronului, lui MM. S-au gândit la mine și au avut încredere că pot fi acel element care să ajute echipa să câștige campionatul și să ajungă în grupele Conference League. De aici a plecat totul și, până la urmă, ne-am înțeles.

Am avut un feeling că cei de la FCSB se gândesc la mine. Când am primit un telefon de la patron, mi-a surâs ideea. Probabil e un pic greu la început, după 10 ani în care am stat plecat. Dar, până la urmă, a ieșit cum trebuie să fie. Normal că e emoționant să revin”, a declarat noul fundaș de la FCSB.

Vlad Chiricheș, replică dură pentru contestatari

Vlad Chiricheș are 33 de ani și cariera i-a fost marcată de multe accidentări. Din cauza unei probleme medicale nu a mai jucat de aproape un an la echipa națională, iar mai mulți specialiști s-au întrebat dacă mai poate să ajute la un nivel înalt.

„Am văzut niște vorbe aruncate cu mult prea multă ușurință și răutate… Să fiu numit pacient și multe altele… E prea mult! Pentru ce am făcut eu ca sportiv pentru fotbalul românesc aș merita mai mult respect!

Ăsta este sportul, poți avea accidentări. Am încercat mereu să am o alimentație bună, să mă pregătesc, să mă odihnesc suficient, dar au fost momente în care corpul meu a cedat. Sunt într-o formă foarte bună acum, mă simt foarte bine, lucrez cu cei mai buni preparatori, Tommy Neubert și Ovidiu Kurti, și ei mă ajută să fiu la un nivel foarte bun.

Sper ca acest nivel să mă țină cât mai mulți ani. Am încredere foarte mare în preparatorii de la FCSB și sunt sigur că mă vor ajuta foarte mult. Chiar a fost o săptămână intensă de antrenamente, am lucrat bine”, a mai spus jucătorul.

Vlad Chiricheș de pregătește de două săptămâni cu FCSB și ar putea să debuteze chiar în meciul cu Oțelul Galați, programat sâmbătă 29.07.2023. El a mai jucat în tricoul roș-albastru în anul 2013, când a fost transferat de Tottenham cu 9.5 milioane de euro.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Fructul care îmbunătățește digestia și previne balonarea. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro