Aris Eram și Laura Giurcanu, o nouă apariție împreună, în direct, la o emisiune. Dezvăluiri în premieră. Când s-au cunoscut, de fapt

de: Rosu Ioana
15 11. 2023

În cel mai recent episod al Podcastito Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au dezvăluit informații neașteptate din culisele prieteniei și competiției din America Express. Cum au reușit cei doi tineri să țină fanii în tensiune? Cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de prietenie, de fapt?

Laura Giurcanu și Aris Eram, detalii exclusive despre relația lor de prietenie

Într-o dezvăluire neașteptată, Laura Giurcanu și Aris au vorbit deschis despre începuturile prieteniei lor, în cel mai recent episod al Podcastito Express, un produs exclusiv AntenaPLAY moderat de Aris Eram, Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

În cadrul episodului 11, cei doi au dezvăluit detalii inedite despre cum s-au cunoscut și cum au ajuns să fie prieteni, precum și despre participarea lor la competiția America Express.

Astfel, Laura și Aris au făcut față întrebărilor curioase ale fanilor, dezvăluind că s-au cunoscut și au început să-și construiască prietenia în timpul filmărilor pentru America Express. Cei doi au oferit detalii picante despre ce anume le-a plăcut unul la celălalt și cum au ajuns să devină atât de apropiați în timpul competiției.

Răspunsul dat de Aris Eram a stârnit și mai multă curiozitate în rândul fanilor, care acum așteaptă cu nerăbdare să descopere mai multe detalii despre prietenia și experiența celor doi în emisiunea America Express. Episodul incendiar de la Podcastito Express promite să fie unul memorabil și să aducă în prim-plan o perspectivă unică asupra relațiilor din spatele camerelor de filmat.

Întrebat despre ceea ce știa despre Laura și Sânziana la începutul competiției, Aris a mărturisit că a fost surprins de ambiția celor două colege, bune prietene cu sora sa.

„Știam că erați foarte bune prietene cu Alexia și ce m-a surprins e că nu mă așteptam să fiți așa competitive și bune în America Express.”, a povestit Aris.

CITEȘTE ȘI: Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție împreună în public. Unde au fost surprinși

Ce spune Laura Giurcanu despre relația cu Aris Eram

Laura Giurcanu a dezvăluit detalii despre cum s-a format rapid prietenia sa cu Aris în timpul competiției America Express.
Cei doi au mărturisit că, de la începutul aventurii, au avut un timp limitat pentru a discuta, însă au reușit să construiască o legătură specială în ciuda provocărilor din emisiune.

Laura a povestit că momentul în care s-au împrietenit cu adevărat a avut loc chiar la începutul călătoriei, într-un aeroport, unde condițiile dificile i-au adus mai aproape.
Mai mult, aceasta spune că s-a împrietenit cu Aris din priviri, nefiind nevoie să vorbească prea mult.

Confesiunile celor doi tineri și a frumoasei povești de prietenie, care s-a înfiripat în ciuda provocărilor și a ritmului alert al competiției, au atras atenția publicului.
De aceea, fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre culisele aventurii lor și să descopere cum au evoluat relațiile în timpul competiției America Express.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, a declarat Laura Giurcanu.

CITEȘTE ȘI: Alexia Eram și Aris au câștigat prima imunitate a săptămânii la America Express. Detaliul care a făcut diferența

Când s-au cunoscut pentru prima oară Aris Eram și Laura Giurcanu

În cadrul aceluiași podcast, Laura Giurcanu și Aris au dezvăluit detalii inedite despre începuturile prieteniei lor, provocând zâmbete și surprize în rândul fanilor. Cei doi au reluat amintiri amuzante și au schimbat povești despre momente cheie din cei 7 ani de prietenie dintre Laura și Sânziana, dar și despre prima lor întâlnire.

„Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a mărturisit Laura Giurcanu, rememorând astfel momentul în care s-au cunoscut, de fapt.

CITEȘTE ȘI: Laura Giurcanu i-a luat prin surprindere pe fani: ‘Există cineva nou în viața mea’

Aris a schimbat rapid subiectul, întrebând de când sunt prietene Laura și Sânziana. Răspunsul a adus un zâmbet pe fețele audienței: „De 7 ani sunt prietenă cu Sânziana. Știi câți ani aveai tu acum 7 ani?”, a glumit Laura, iar Aris a răspuns cu umor, recunoscând că avea doar 18 ani în acea perioadă.

Întrebați despre ce le place unul la celălalt, Laura Giurcanu i-a făcut complimente prietenului ei mai tânăr, afirmând că îl apreciază foarte mult pentru calitățile sale, enumerând câteva dintre ele: descurcăreț, bun și amuzant.