Arestare ca în filme la Sibiu. Clientul înarmat al unui supermarket a fost imobilizat de polițiști VIDEO

Arestare ca în filme la Sibiu. Clientul înarmat al unui supermarket a fost imobilizat de polițiști VIDEO
Clientul înarmat al unui supermarket a fost imobilizat de polițiști

Doi polițiști din cadrul IPJ Sibiu au imobilizat un bărbat ce devenise violent într-un supermarket. Mai mult de atât, acesta avea și un cuțit asupra sa. Sindicatul Național al polițiștilor Europol a făcut public videoclipul în care cei doi agenți îl încătușează pe bărbatul înarmat cu un cuțit.

Bărbat înarmat cu un cuțit în supermarket

Individul ar fi devenit violent în incinta magazinului și a început să amenințe clienții cu un cuțit. Angajații magazinului din zona Valea Aurie au sunat la numărul de urgențe 112, solicitând ajutorul forțelor de ordine. La fața locului au ajuns în scurt timp doi polițiști.

Unul dintre polițiști îl somează pe individ să nu se opună încătușării, însă acesta refuză. „Lupta” dintre cei trei durează peste două minute. Bărbatul s-a opus arestării minute în șir, exclamând că este abuz.

„Colegii noştri din cadrul IPJ Sibiu au imobilizat şi încătuşat ieri un bărbat într-un supermarket din Sibiu, care ameninţa cu acte de violenţă şi avea asupra sa un cuţit şi un băţ telescopic. În momentul de faţă există un dosar pe numele acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Îi felicităm pe colegii noştri, care au acţionat imediat şi au evitat producerea unei tragedii“, scriu reprezentanţii Sindicatului Europol.

Imagini de groază în Galați

Un bărbat din Galați a fost ținta polițiștilor după ce a devenit agresiv. Cu toate acestea, operațiunea agenților a fost un eșec, deoarece polițiștii nu i-au putut face față bărbatului agresiv, motiv pentru care au solicitat întăriri. Până la sosirea acestora, polițiștii au încercat să-l țină aproape pe individ, însă temători.

Acesta le-a demonstrat că dacă vrea să fugă, o poate face, lucru care s-a și întâmplat. Într-un final au ajuns și întăririle. Ajunși la fața locului, polițiștii au fost surprinși cum fugeau într-o direcție diferită. La jumătatea drumului și-au dat seama că trebuie să se întoarcă.

Până să-l ajungă din urmă pe bărbatul agresiv, unul dintre polițiști și-a scăpat cătușele de două ori, acestea fiind recuperate de un alt coleg din spate. Oamenii legii au reușit să prindă bărbatul după ce au folosit spray-ul lacrimogen din dotare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI