„Are păr de tralalache, de ce îl mai votezi?”. Nicușor Dan a răspuns atacurilor lui Gigi Becali și a explicat de ce nu joacă FCSB pe Arena Națională

de: Sorin Barbu
08 08. 2023

Primarul general al capitalei a răspuns elegant atacurilor și jignirilor lui Gigi Becali. Nicușor Dan a acordat un interviu în care a explicat și de ce municipalitatea a acceptat și altfel de evenimente pe Arena Națională și nu doar meciuri de fotbal, deși, în aceste condiții, FCSB a trebuit să-și caute alt stadion pentru duelurile din campionat, dar și pentru cele din cupele europene.

Nicușor Dan îi răspunde elegant lui Gigi Becali

Gigi Becali a tunat când a văzut că FCSB nu poate juca pe Arena Națională meciurile din campionat și din cupele europene. Cel mai mare stadion al țării a fost blocat de concertele formațiilor Guns N’Roses și Depeche Mode, iar echipa omului de afaceri a jucat pe Arcul de Triumf partidele cu Dinamo și CSKA Sofia 1948 și în Ghencea duelul cu CFR Cluj. Gigi Becali a fost foarte furios și l-a jignit pe primarul general al capitalei.

„Dacă ăla e tralalache și bagă concerte pe Arena Națională cât sunt meciuri… Nu există așa ceva în Europa. Apoi nu mai poți să joci fotbal. Că lui tralalache îi plac concertele.

Vai de capul lui, săracul, trebuie să ne rugăm pentru el. Și noi suntem nebuni. Dacă îi vezi fața, de ce îl mai votezi?! Are păr de tralalache, de ce îl mai votezi? Și noi suntem tralalache, că îl votăm”, a declarat Gigi Becali.

Nicușor Dan i-a răspuns lui Gigi Becali, dar a evitat să-l atace pe patronul FCSB.

„Sunt atât de multe lucruri de făcut în orașul ăsta… Mai aud și eu câteva, dar nu mi-am dat seama că sunt săptămânale (n.r. jignirile la adresa sa). E dreptul la opinie!

Dincolo de aceste declarații, relația noastră cu FCSB a fost una corectă. Din momentul în care am reglat cu datoriile și am agreat să se plătească înainte, relația este una foarte corectă cu clubul”, a declarat Nicușor Dan pentru gsp.ro.

100.000 de persoane au fost la concertele Guns N’Roses și Depeche Mode.

Primarul capitalei a explicat de ce Arena Națională nu poate să „devină rentabilă”

FCSB nu poate juca pe Arena Națională nici meciul cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar din Conference League și s-a mutat din nou în Ghencea, după îndelungi tratative. Primăria Generală a închiriat cel mai mare stadion și pentru festivalul Comic Con, dedicat pasionaților de filme, seriale și jocuri video. Practic, stadionul este blocat până pe data de 15 august.

„Stadionul e făcut din bugetul local, iar bugetul local e plătit de oameni cu taxe și impozite. Oameni care iubesc fotbalul și oameni care iubesc concertele. Trebuie să-i mulțumim pe toți. E complicat ca Arena Națională să producă!”, a spus acesta.

Nicușor Dan a spus că anul viitor, Arena Națională va găzdui și un concert Coldplay.