Are 57 de ani și niciun rid pe față! Nicole Kidman și-a speriat fanii cu cea mai recentă apariție: “De ce să-ți faci așa ceva singură?” FOTO

de: Violeta Badea
02 09. 2024

Nicole Kidman a stârnit numeroase reacții la cea mai recentă apariție pe covorul roșu, la Festivalul de la Veneția. Deși a purtat o rochie elegantă cu corset de la Schiaparelli, atenția tuturor s-a concentrat pe chipul ei, extrem de întins și lipsit de riduri, la vârsta de 57 de ani. Fanii s-au împărțit în două tabere: unii au criticat-o aspru pentru aspectul său modificat, în timp ce alții au lăudat-o pentru felul în care se menține.

Cum a apărut Nicole Kidman la Festivalul de la Veneția

Pe rețelele sociale, fizionomia lui Nicole Kidman a devenit un subiect fierbinte de discuție. Mulți observă că vedeta arată diferit de la o apariție la alta, ridicând întrebări despre intervențiile estetice pe care aceasta le-ar avea.

Unii fani și-au exprimat dezamăgirea, comentând: “Este doar impresia mea sau forma feței ei se schimbă? Arată diferit de fiecare dată când o văd”.

Criticile nu au întârziat să apară, mulți considerând că celebra actriță ar fi exagerat cu procedurile estetice: “Simt mirosul de plastic de aici. Femeia asta era atât de frumoasă! De ce să-ți faci așa ceva singură?”

”Arată atât de natural și cu bun gust”

În ciuda criticilor, Nicole Kidman are și numeroși susținători care i-au luat apărarea, lăudându-i aspectul impresionant pentru vârsta ei. Pe Instagram, comentariile pozitive au fost la fel de numeroase: “Pentru toți cei care critică aici! ARATĂ FABULOS! SUPERBĂ! ȘI ULUITOARE! Îmi place cum arată! Bravo ei că se menține! Arată atât de natural și cu bun gust!!!!”.

Alți fani au remarcat eleganța cu care actrița își alege ținutele și modul în care își menține aspectul tânăr, indiferent de procedurile la care a apelat: “Arată de milioane, iubesc rochia, părul, machiajul și orice intervenție ar fi avut, este cu bun gust, bravo ei, și este cel mai bine cum am văzut-o până acum!”.

Citește și Fobia ciudată a lui Nicole Kidman. „Sar din avion, fac orice, dar urăsc asta”!

Actrița a vorbit despre intervențiile estetice

Nicole Kidman nu a fost întotdeauna reticentă în a vorbi despre tratamentele estetice. Într-un interviu din 2011, actrița a recunoscut că a încercat botox, dar nu a fost mulțumită de rezultat: “Am încercat chiar și botox, dar nu mi-a plăcut felul cum arăta fața mea. Acum nu-l mai folosesc și pot să-mi mișc din nou fruntea”.

Cu toate acestea, experții consideră că actrița a revenit la anumite proceduri estetice, având în vedere aspectul său actual. Deși vedeta a declarat în trecut că a renunțat la botox, schimbările frecvente ale fizionomiei ei sugerează că ar fi revenit la aceste obiceiuri, spre nemulțumirea unora dintre fanii ei.

Citește și Edith Piaf a României, întâlnire surpriză cu Nicole Kidman. Ce a spus despre marea actriță din SUA (Exclusiv)!