Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi

Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi
Regina nu va fi prezentă la botezul fiului ducilor de Sussex. Care este motivul

Primul copil al cuplului ducilor de Sussex va urma să fie botezat pe 6 iulie. Din păcate, Regina nu a putea fi prezentă. Care este motivul?

De ce va lipsi Regina de la botezul fiului ducilor de Sussex?

Primul copil al cuplului format din Meghan Markle și Prințul Harry va fi botezat sâmbătă, 6 iulie. Din păcate Regina va lipsi de la acest eveniment important. Micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor va primi taina Domnului într-o slujbă organizată la castelul Windsor, în capela privată din interior, nu în Capela St. George unde ducii de Sussex s-au căsătorit în cursul anului trecut. Tradiția familiei regale britanice spune că toți copiii născuți în familie trebuie să aibă șase perechi de nași, rude sau prieteni foarte apropiați de părinți. Aceștia nu sunt niciodată anunțați înainte de eveniment, conform News.ro.

La botez vor fi prezente 25 de persoane, dar nu și regina Elizabeth a II-a, pentru că are alt eveniment programat în ziua respectivă. Meghan Markle și Prințul Harry vor oferi mai apoi imagini de la frumosul eveniment, din cauza faptului că presa nu va avea acces. Cris Allerton va fi fotograful care se ocupa cu imortalizarea celor mai frumoase momente de la botez, precum a făcut-o și la nunta celor doi duci. Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al șaptelea în linia succesiunii la tronul britanic. Micuțul s-a născut pe 6 mai 2019, la un spital privat din Londra.

De ce regina Angliei nu va fi prezentă la botezul fiului ducilor de Sussex?
De ce regina Angliei nu va fi prezentă la botezul fiului ducilor de Sussex?

Botez Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

„Acesta era cel mai bun weekend pentru mama ei și pentru prietenii ei să vină din SUA și a vrut să facă botezul cât mai repede, ca nu cumva prietenii să-și facă planuri pentru vară și să nu mai poată veni. Ca familie, ea și Harry, au considerat că acestă data este ce mai bună opțiune pentru ei’, a declarat o sursă pentru Mirror.