07 mart. 2024 | 11:02

Aranjamente florale ieftine pentru 8 martie. Ce poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii

Diverse
Aranjamente florale ieftine pentru 8 martie. Ce poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii
Oferirea de flori de Ziua Internațională a Femeii este considerată un ritual.

Mâine toți bărbații din lume își vor celebra femeile din viețile lor, iar cel mai rapid mod de a le face un cadou sunt acele aranjamente florale făcute expre pentru 8 martie. Dar, cum totul costă astăzi, îți propunem câteva aranjamente florale ieftine pentru 8 martie, pe care le poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii.

Ziua de 8 martie, o zi a răsfățului pentru doamne și domnișoare

Mâine de 8 martie, este acel moment al anului în care femeile din viața noastră sunt la fel de răsfățate, sau poate chiar mai mult ca în oricare altă zi a anului. Este momentul în care le facem cadouri, unele simbolice, altele extrem de importante, dar cele mai simple și pline de simbol sunt cele mai frumoase flori pentru toate doamnele excepționale.Aranjamente florale ieftine pentru 8 martie. Ce poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii

Florile pentru Ziua Femeii sunt cel mai frumos mod de a exprima recunoștința și respectul. Deci, ar trebui să facem ca anul acesta 8 martie să fie o zi specială. În acest sens, florăriile online, precum și marii retaileri vin cu oferte, care-ma-de-care, mai importnate din care să putem alege, de la o cutie de flori grațioasă sau un buchet cu livrare rapidă, chiar și în aceeași zi, și până la buchete extravagante și pline de opulență.

Ce aranjamente florale ieftine pentru 8 martie poți cumpăra

Dar, pentru cei cu mai puțină dare de mână, există și aranjamente florale ieftine pentru 8 martie, pe care le poți cumpăra din marile supermarketuri. Așa că, citește mai departe și află ce poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii, când vine vorba de aranjamente florale ieftine pentru 8 martie. Înainte de a merge la cumpărături mai trebuie menționat dragi bărbați că mimoza ca și oferirea de flori de Ziua Internațională a Femeii este considerată un ritual.

Aranjamente florale ieftine pentru 8 martie. Ce poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii

Mimoza este floarea oficială a zilei de 8 martie

Ele sunt floarea oficială, dar motivul exact pentru care se face acest lucru nu este cunoscut, cu toate acestea, se crede că sezonalitatea și abundența din acea perioadă a anului joacă un rol. În plus, nuanța galbenă a florii de mimosa este o reprezentare comună a bucuriei. Obiceiul de a oferi un buchet de flori de mimoză doamnelor de toate vârstele este încă în uz și astăzi.

Ce poţi cumpăra de la Carrefour pentru Ziua Femeii

Am decis să alegem pentru primele oferte de aranjamente florale ieftine pentru 8 martie retailerul Carrefour, iar în oferta acestuia vei găsi cel puțin 9 produse, cu prețuri care pleacă de la 14,80 lei, pentru Gerbera, și 99,90 lei pentru un mici ghiveci de plastic cu orhidee.

Așa că, dacă te gândești să mergi în Carrefour pentru aranjamente florale ieftine pentru 8 martie, vezi oferta, și ulterior te decizi ce vrei să cumperi, și le poți însoți cu câteva mesaje frumoase de 8 Martie 2024.

Ce poţi cumpăra de la Lidl pentru Ziua Femeii

După cum bine se știe, Lidl România a avut în fiecare an oferte pentru ziua de 8 martie, așa că și acum nu face excepție de la regulă, oferindu-le bărbaților șansa de a cumpăra aranjamente florale ieftine pentru 8 martie.

În cazul acestei oferte, prețurile pleacă de la 10,99 lei pentru un buchet lalele, cu 7 fire, și 89,99 lei pentru un aranjament flori în cutie în formă de inimă, format din 17 fire. Așa că ai o ofertă extrem de mare pe care o poți consulta aici înainte de a te duce în magazin, și astfel vei știi ce să alegi.

Aranjamente florale ieftine pentru 8 martie. Ce poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii

Ce poţi cumpăra de la Kaufland pentru Ziua Femeii

Mergem mai departe cu ofertele din piață și vedem că la fratele mai mic al retailerului Lidl, Kaufland, găsim oferte cu aranjamente florale ieftine pentru 8 martie, iar pe lângă flori Kaufland îți mai propune și alte mici cadouri, precum o cutie cu praline Finezza, denumite „Cartea Dragostei”, la 27,99 lei, cu un discount de 40%.

La Kaufland aceste aranjamente florale ieftine pentru 8 martie pleacă de la prețuri de 6 lei, și pot ajunge, pentru cei pretențioși, la 37 de lei pentru un ghiveci de orhidee. Așa că, dacă te-am convins, poți consulta catalogul digital Kaufland, sau ofertele de pe site-ul magazinului și, ulterior, să te decizi care să fie cadoul perfect pentru cea sau cele mai importante femei din viața ta.

Ziua internațională a femeii și florile ca simboluri

Ziua Internațională a Femeii este o sărbătoare mondială recunoscută de Organizația Națiunilor Unite, cu scopul dublu de a recunoaște realizările pe care femeile le-au adus societății și de a atrage atenția asupra problemelor sociale care trebuie încă rezolvate pentru a se ajunge la egalitatea de gen.Aranjamente florale ieftine pentru 8 martie. Ce poţi cumpăra de la Lidl, Kaufland sau Carrefour pentru Ziua Femeii

Chiar dacă viața unei femei nu are o sărbătoare, este întotdeauna un gest frumos să urezi cuiva o zi a femeii fericită cu flori. Toate femeile speciale merită cea mai bună atenție. Femeile și bărbații deopotrivă au continuat să ofere darul de flori de-a lungul anilor pentru a onora femeile puternice din viața lor.

Deși floarea de mimoză are o semnificație specifică, se oferă și alte flori. În plus, importante sunt flori precum lalelele și trandafirii. Comandă din timp livrarea de flori pentru femeile extraordinare din viața ta sau ia un buchet de la florăria din cartierul tău și oferă fiecărei femei pe care o întâlnești pe parcursul zilei o floare diferită din buchet.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Schimbări majore la Instagram. Cum vor fi afectați utilizatorii
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi SUSPENDARE PERMIS
Capital.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro