Apariție de senzație la nunta lui Florin Salam. Cum s-a îmbrăcat Betty, fiica manelistului

Apariție de senzație la nunta lui Florin Salam. Cum s-a îmbrăcat Betty, fiica manelistului
Betty Salam, apariție de senzație la nunta tatălui său

Astăzi s-a căsătorit Florin Salam cu frumoasa Roxana Dobre, pe plaja din Mamaia, înconjurați de familie și cei mai apropiați prieteni. Desigur, de la eveniment nu putea lipsi copiii artistului.

Betty, apariție de senzația la nunta lui Florin Salam

Ajunsă la 21 de ani, Betty este o domnișoară extrem de frumoasă. Aceasta a fost surprinsă în fața bisericii în care tatăl ei și Roxana Dobre au decis să-și unească destinele. Betty a venit ca o prințesă la nuntă, având o coafură elegantă, cu coc la baza gâtului.

Când vine vorba despre accesorii, fiica artistului a optat pentru un lănțișor tennis, foarte finuț care nu iese în evidență, însă destul de scump. Bijuteria avea mai multe pietre prețioase, iar cerceii pe care i-a ales erau asemănători.

Ca și vestimentație, toți invitații au fost nevoiți să respecte un anumit dress-code, iar Betty nu s-a abătut de la el. Toți au purtat alb, iar fiica lui Florin Salam a ales o rochie albă, mulată, care să-i pună în valoare silueta.

Betty a venit la nunta tatălui ei alături de fiul soțul Cătălin. De asemenea, la nunta marelui artist au fost câțiva invitați de onoare, precum Sorinel Puștiu sau Tzanca Uraganul, care a venit alături de iubita sa, Marymar, ei fiind printre primii care au ajuns la nuntă.

Ce ținute extravagante au avut Florin Salam și Roxana Dobre

Pentru una dintre cele mai importante zile din viața lui, Florin Salam a optat pentru un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, simplă. Pe lângă costum, artistul a completat ținuta cu o pereche de pantofi scumpi și o pereche de ochelari pe măsură.

De asemenea, la mână a avut un ceas la care mulți doar visează, în valoare de 60.000 de euro. Pe de cealaltă parte, Roxana Dobre a ales o rochie din mătase, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul generos.

”Vezi? Vezi că am luat-o de nevastă?! Nu există mai frumoasă, așa că sunt onorat”, a zis Florin Salam în fața invitaților săi, după ce s-a cununat cu aleasa inimii lui.

Frumoasa mireasă a avut părul prins, fiind acoperit cu un voal lung, care i-a completat la perfecție rochia deosebită. Desigur, nici bijuteriile nu au lipsit, alături de un zâmbet „de milioane”.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam. Cum a apărut Roxana Dobre FOTO EXCLUSIV

Urmăriți Playtech.ro și pe