Apare o nouă marcă de bere în România. Planul lui Dan Șucu pentru o nouă lovitură financiară

Apare o nouă marcă de bere în România. Planul lui Dan Șucu pentru o nouă lovitură financiară
Dan Șucu, patronul Mobexpert, în lumea fotbalului. A preluat 50% din clubul Rapid

Pentru mediul de afaceri din România, Dan Șucu este un exemplu de antreprenoriat de succes. Proprietar al unui business de succes, Mobexpert, Dan Șucu avea să fie cunoscut și de publicul larg. Face parte din juriul show-ului „Imperiul leilor”, difuzat de PRO TV. Însă, de curând, celebrul afacerist a decis să intre în lumea fotbalului, preluând pachetul majoritar de acțiuni al unui club de legendă din fotbalul românesc. Printr-o decizie surpriză, Șucu prelua frâiele clubului Rapid București. Cât despre planul de business gândit, Șucu spune că va duce clubul departe.

Dan Șucu, patronul Mobexpert, în lumea fotbalului. A preluat 50% din clubul Rapid

Revenit în prima ligă a fotbalului românesc, era clar că bătrânul club Rapid București avea nevoie de finanțare, mentalități noi de business, și o mână de fier. Surpriza, deja vehiculată de ceva vreme, avea să vină de la Dan Șucu, patronul grupului Mobexpert.

Acesta lua decizia de a prelua pachetul de 50% din club, și anunțând investiții majore în club. Deja, conform informațiilor publicate de Playsport.ro, Dan Șucu a venit pregătit, având construită și o bază sportivă, de ultimă generație.

Ba mai mult de-atât, înainte de startul noului sezon competițional, dar și după, Dan Șucu anunța transferuri importante. Aucerea lui Adi Mutu ca antrenor a certificat faptul că afaceristul este pus pe fapte mari, declarând că vrea titlul repede:

„Anul acesta vom avea buget de 7 milioane de euro ca buget. Am înțeles că e unul bun. Nico trebuie să aibă un traseu clar, să știe pe ce se bazează. Anul ăsta are 7, anul viitor 10 milioane, apoi 14 milioane. Până la 24 nu mai e mult.

Vreau titlul în doi ani maxim. Ei sunt mai tineri, eu am 60 de ani, nu vreau să aștept mult. Vrem să fim campioni, altceva nu ne interesează. Vrem să facem fanii mândrii, dar să și câștigăm cum trebuie.

Nu voi fi implicat în partea sportivă, nu am competențe, dar în partea organizațională, asta fac de 25 de ani, și cred că îmi iese. Vom lucra la linii de bussines, la bugete, obiective pe termen scurt, principale, secundare. Lucrruile care nu plac nimănui, dar fără de care nu se poate.”, declara Dan Șucu, conform Playsport.ro.

Citește și: Miliardarul român care intră pe piața media din România. Devine șef într-un mare trust

Planul lui Dan Șucu! Apare o nouă marcă de bere în România

Nici bine nu s-au răcit declarațiile din presa sportivă, că Dan Șucu anunță un nou plan. Așa cum declara, „în partea organizațională, asta fac de 25 de ani, și cred că îmi iese”, se pare că vrea să demonstreze asta, anunțând că va lansa o nouă bere.

Conform declarațiilor antreprenorului, berea va avea strânsă legătură cu proaspătul club achiziționat, iar numele berii va fi Nemțeana Giuleșteana”:

„În curând vom avea berea noastră, a rapidiștilor. E o bere nefiltrată, artizanală, în ediție specială, care se va numi Nemțeana Giuleșteana.

Orice rapidist va putea face astfel un cadou personalizat prietenilor”, a afirmat Șucu, citat de Agerpres.

Berea va ajunge în curând pe rafturile unui supermarket contractat deja de antreprenor. Pentru moment nu se știe data exactă a lansării pe piață a noului produs.

În schimb, este cert faptul că Dan Șucu își dorește realizări mari cu Rapid București.