18 sept. 2023 | 11:51

Apar noi discuții halucinante dintre Miruna și Vlad Pascu. Cum plănuiește mama să-și scoată din închisoare fiul drogat: ”Mă doare în cot”

News
Apar noi discuții halucinante dintre Miruna și Vlad Pascu. Cum plănuiește mama să-și scoată din închisoare fiul drogat: ”Mă doare în cot
Miruna Pascu și Vlad Pascu

Stenogramele procurorilor DIICOT au dezvăluit detalii tulburătoare despre planurile mamei lui Vlad Pascu de a-l scoate din spatele gratiile cu orice preț. Potrivit ultimelor conversații dintre cei doi, se pare că Miruna Pascu i-a explicat fiului său ce plan are pentru a-și salva fiul din închisoare. Cei doi nu au ezistat să sublinieze în conversații că ”îi doare în cot” de orice spune lumea.

Miruna Pascu, promisiuni compromițăroare către Vlad Pascu

Miruna Pascu a fost interceptată de procurorii DIICOT în timp ce îi dezvăluia fiului său planul pus la cale pentru a-l elibera din închisoare, deși aceasta a transmis un comunicat de presă oficial în care a promis public contrariul.

Potrivit mărturisilor sale, Miruna Pascu vrea să-l scoată pe fiul său din arest, invocând motive medicale, inclusiv, probleme de dependență față de substanțe interzise. Planul pare să fie primit cu brațele deschise de Vlad Pascu, oferindu-i chiar mai multe idei.

Se pare că următoarea vizită a șoferului drogat este în cadrul unui centru de dependențe din Rahova, cel mai bine cotat din punct de vedere al condițiilor oferite pentru pacienți.

”MIRUNA PASCU: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem…

VLAD: Pe Rahova?

MIRUNA PASCU: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am.

VLAD:. Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital.

MIRUNA PASCU: E cel mai bun centru. Adică cel mai curat, și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficial de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniul ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu.

VLAD: Mmm.. bine!

MIRUNA PASCU: Primul lucru pe care trebui să-l fac e să fac dosar medical. Cu siguranță trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical și după aia, încet, încet… Tu cu cine mai ești acum în camera aia?”, se arată în discuția celor doi.

Pe Miruna Pascu nu o interesează ce crede lumea despre fiul său

În continuarea discuției interceptate, se poate observa o atitudine indiferentă manifestată de cei doi, față de opinia publică, mai exact, despre ce cred oamenii în acest caz.
Nonșalanța ce caracterizează dialogul celor doi, care pun la cale eliberarea șoferului care a ucis doi tineri stârnește indignare și revoltă față de legistlația din România, implicit de folosirea unor relații pentru a scăpa de consecințele legale

Astfel, Vlad Pascu și mama sa par să își exprime dezinteresul față de ceea ce gândesc ceilalți oameni despre situația lor, mai ales în lumina tragediei în care au fost implicați. Vlad Pascu a afirmat că nu îl interesează părerea publicului despre el și că se concentrează asupra situației sale actuale.

Aceste dezvăluiri scoate în evidență complexitatea cazului și atitudinea celor implicați, sugerând că lupta pentru eliberarea lui Vlad Pascu poate implica tot felul de strategii controversate, prezentate în atenția publicului, drept concluzii juste ale judecătorilor.

În timp ce autoritățile continuă să investigheze cazul și să determine responsabilitatea legală, dezvăluirile din stenograme ar putea schimba cursul procesului.

”MIRUNA PASCU: Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu… Deci nu știu.

VLAD: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea.

MIRUNA PASCU: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot.

VLAD: În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor”, se mai arată în discuție.

 

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro