Anunțul toamnei de la Digi RCS-RDS. Se dă cu 5 lei pe lună

de: Mariana Olteanu
08 09. 2023

Digi RCS-RDS își surprinde clienții cu o nouă ofertă. Compania pune la dispoziția clienților o nouă extraopțiune, pentru care aceștia vor fi nevoiți să scoată din buzunar doar 5 lei pe lună. În schimbul acestei sume, abonații vor putea urmări meciurile din UEFA Champions League, Premier League sau LaLiga și cursele de Formula 1 la o calitate bună.

O nouă extraopțiune la prețul de 5 lei

În ultima vreme, Digi RCS-RDS a început să devină cunoscut pentru ofertele pe care le pune la dispoziția clienților. Recent, gigantul de telecomunicații vine cu o nouă veste.

Pentru doar cinci lei pe lună, abonații vor beficia de o extraopțiunea 4K prin intermediul căreia abonații pot avea parte de o experiență îmbunătățită, când vine vorba despre privitul meciurilor și a curselor de Formula 1.

Anunțul a fost făcut chiar de companie prin intermediul rețelelor de socializare. Practic, cei care plătesc 5 lei în plus se vor putea bucura de meciuri la o calitate maximă.

Citește și: Lovitura dată de Digi24 RCS RDS postului România TV. Nu s-a mai întâmplat pâna acum

De ce servicii poți beneficia?

Cei care doresc această opțiune, o pot activa direct de pe site-ul oficial al furnizorului de telecomunicații. În plus, această extraopțiune poate fi încercată gratuit timp de o lună.

Cei care vor opta pentru activarea acestei opțiuni, vor putea beneficia de o o calitate UltraHD. Astfel, abonații vor putea urmări DIGI, Eurosport, Love Nature dar și competițiile sportive: Champions League, Premier League, LaLiga, Formula 1, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open, la calitate maximă.

Însă, cei care doresc să activeze această extropțiune, trebuie să îndeplinească o condiție, anume aceea de a avea activ serviciul de televiziune.

Citește și: Veste îngrijorătoare pentru clienții RCS-RDS. Ce s-a aflat despre Digi, compania prezentă și în România

Ce salarii încasează angajații DIGI RCS-RDS?

Gigantul de telecomunicații este cunoscut și pentru salariile pe care le oferă tehnicienilor service la DIGI RCS-RDS dar și pentru tehnicieni de fibră optică.

Tehnicienii service la DIGI RCS-RDS încasează lunar 3.200 de lei, iar un tehnician fibră optică primește un salariu de 5.000 de lei. Aceste posturi sunt extrem de vânate. Operatorii de call-center, care au peste un an experiență pot câștiga 2.300 de lei pe lună.

În ceea ce-i privește pe agenții de vânzări, aceștia pot primi un salariu de 1.400 de lei pe lună. La suma încasată se adaugă și un comision în valoare de 500 de lei.

Citește și: Românii care pot primi 500 de lei de la Digi RCS-RDS. Oferta de care orice client trebuie să ştie