Anunțul făcut de Adelina Chivu după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: “Nu am vorbit niciodată până acum”

de: Violeta Badea
26 09. 2024

Adelina Chivu a făcut mărturisiri inedite despre viața sa de familie și căsnicia de 17 ani cu Cristi Chivu, într-un interviu emoționant oferit în cadrul podcastului lui Mihai Morar. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre sacrificiile făcute pentru soțul ei, dar și despre noua etapă profesională la Antena 1.

Adelina Chivu, despre căsnicia cu Cristi Chivu

Adelina Chivu a dezvăluit în premieră detalii intime despre relația sa cu fostul mare fotbalist Cristi Chivu, subliniind că și-a dedicat complet viața acestuia și familiei lor.

Invitată recent în podcastul colegului său de la X Factor, Mihai Morar, Adelina Chivu a mărturisit: ”Eu nu am vorbit niciodată până acum despre asta! Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea.”

Bruneta a recunoscut că este în continuare ”obsedată” de fostul sportiv, chiar și după 17 ani de mariaj, o declarație care a surprins publicul, având în vedere discreția cu care și-au păstrat până acum relația.

”Cristi este viața mea. Sunt obsedată de el, și după atâta timp simt același lucru”, a declarat cu emoție Adelina Chivu.

Revenirea surpriză la Antena 1

După o pauză de 16 ani în care s-a dedicat complet vieții de familie, Adelina Chivu revine în televiziune ca prezentatoare a noului sezon X Factor, alături de Mihai Morar.

Aceasta a fost o decizie surprinzătoare, după ce bruneta s-a îndepărtat de lumea media pentru a-și susține soțul în cariera sa sportivă și pentru a-și crește cele două fiice, Natalia și Anastasia.

”Sunt extrem de fericită să mă întorc la Antena 1, mai ales într-un proiect de asemenea amploare. X Factor combină două dintre pasiunile mele – poveștile de viață ale oamenilor și muzica”, a declarat Adelina Chivu.

Ea a adăugat că fiicele sale sunt mari fane ale emisiunii de la Antena 1 și abia așteaptă să vadă noul sezon.

Citește și Cum arăta Adelina Chivu pe vremea când prezenta știrile sportive. Cât de schimbată este acum, la 42 de ani VIDEO!

O echipă nouă pentru X Factor

Mihai Morar a anunțat cu entuziasm colaborarea sa cu Adelina Chivu, subliniind legătura specială pe care cei doi o au, fiind foști colegi de televiziune.

”Bine ai revenit după 16 ani, Adelina! Sunt bucuros să prezentăm împreună X Factor. E multă treabă, dar sunt sigur că ne vom descurca”, a scris Mihai Morar pe rețelele sociale.

Noua ediție X Factor promite să aducă multe surprize, inclusiv o nouă formulă de juriu, formată din Puya, Marius Moga, Delia și Ștefan Bănică.

Show-ul este așteptat cu nerăbdare de fani, mai ales că se întoarce pe micile ecrane după o pauză de doi ani. Adelina Chivu își asumă cu entuziasm acest nou capitol în cariera sa, dovedind că pasiunea pentru televiziune poate renaște, chiar și după o pauză lungă.

Citește și Adelina Chivu și Mihai Morar vor prezenta X Factor România. Soția lui Cristi Chivu revine la TV după o pauză de 16 ani VIDEO!