Anunț sumbru despre Regina Elisabeta. Ce au anunțat britanicii, chiar azi

Anunț sumbru despre Regina Elisabeta. Ce au anunțat britanicii, chiar azi
Ea nu va mai fi vazuta prea des in public

Unul dintre motivele pentru care Prințul Philip a renunțat la îndatoririle regale la 96 de ani a fost acela că nu dorea ca Palatul să emită buletine zilnice despre starea sa de sănătate dacă nu se simțea în stare să participe la un angajament într-o anumită zi.

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta

El nu a putut suporta toată agitația care a însoțit actualizările despre starea sa de sănătate și a considerat, pe bună dreptate, că este „deranjant”. În cele din urmă, el a considerat că și-a făcut partea sa ca soț al reginei și s-a retras în mod corespunzător.

În calitate de monarh și șef de stat, regina Elisabeta a II-a nu are această opțiune.

Programul ei a fost adaptat pentru a ține cont de vârsta ei înaintată. Dar nimeni nu poate ține cont de schimbările zilnice ale sănătății fizice a unei persoane în vârstă. Într-o zi se pot simți foarte bine, iar în ziua următoare groaznic.

De când a ieșit din izolare și de la moartea soțului ei, regina a avut un program încărcat.

În această lună, de când s-a întors din vacanța anuală de vară de la Balmoral, ea pare să fi fost o prezență constantă în ziarele noastre și pe internet.

Prin urmare, medicii îi recomandă să se odihnească pentru câteva zile.

Palatul Buckingham a fost nevoit să facă o declarație publică atunci când o călătorie planificată de două zile – pentru a marca centenarul partiției din Irlanda de Nord – a fost anulată.

Va fi văzută din ce în ce mai rar în public

Cu o seară înainte, regina a participat la o recepție la Castelul Windsor și a părut vioaie și cu siguranță deloc bolnavă.

Palatul Buckingham a publicat, de asemenea, o înregistrare video a audienței sale virtuale cu noul guvernator general al Noii Zeelande.

„Trebuie să ne aducem aminte ce spunea Prinţul de Wales când a fost întrebat de mama sa… vârsta de 95 de ani îşi spune cuvântul!”, spune autorul regal Robert Jobson. 

Dar spitalizarea ei a urmat unei perioade foarte aglomerate – un discurs la deschiderea Parlamentului galez și o slujbă la Westminster Abbey pentru a marca activitatea Legiunii Regale Britanice.

“Trebuie să înţelegem că regina n-o să mai poată să-şi continue responsabilităţile regale şi să facă lucrurile cu care ne-a obişnuit chiar şi atunci când a împlinit 90 de ani”, spun experții.

Ea a fost fotografiată folosind pentru prima dată un baston. Palatul a declarat că l-a folosit pentru „confort”.

Acest lucru, împreună cu faptul că a renunțat la băutura sa alcoolică preferată – un Martini puternic seara devreme – la sfatul medicilor, i-a îngrijorat pe unii comentatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI