Anunț important pentru toți cei care nu au card bancar. Cum poți face plăți online

Anunț important pentru toți cei care nu au card bancar. Cum poți face plăți online

Cu o prezență în peste 48 de țări europene, și nu numai, noua platformă de plăți online vine și în România și propune o nouă modalitate de procesare a plăților, cu comisioane mai mici, care nu implică utilizarea cardului bancar.

Anunț important pentru toți cei care nu au card bancar

Prin Paysera transferurile în Europa (SEPA) sunt gratuite și nelimitate pentru toți clienții persoane fizice, atât din punct de vedere al numărului, cât și al sumei, iar pentru Companii doar 0,15 EUR. Transferuri instantanee (SEPA INSTANT) – în timp real, 24/7.

Aceste transferuri sunt complet gratuite pentru clienții privați și doar 0,29 EUR pentru companii. Beneficiezi de transferuri internaționale rapide în întreaga lume în 30 de valute diferite în termen de 30 de minute. Se pot face transferuri între utilizatorii Paysera în câteva secunde, prin transfer către un număr de telefon sau către adresa de e-mail.

„Ne asumăm o muncă de pionierat în ceea ce priveşte educarea publicului privind Serviciul de Iniţiere Plăți, pentru că suntem primul fintech ce lansează acest serviciu în România. Beneficiile pentru magazinele online, cât şi pentru clienţii acestora, sunt comparabile cu momentul lansării cardurilor în România. În zona statelor baltice, această metodă de plată are o pondere mai mare de 50% din totalul plăţilor online, iar plăţile cu cardul de 20%”, a declarat Daniel Turbatu, Country Manager Paysera România.

Cum poți face plăți online

Pentru a putea beneficia de acest sistem, va trebui să vă faceți cont pe platforma Paysera, este gratuit, după care să urmați niște pași de securitate necesari, ca mai apoi să vi se furnizeze un PIN și un ”card” pe care să-l puteți folosi la diferitele operațiuni financiare. Prin noul sistem, numit Paysera, magazinele online vor putea procesa plăți din Internet Banking-ul clientului.

Anunț important pentru toți cei care nu au card bancar. Cum poți face plăți online
Anunț important pentru toți cei care nu au card bancar. Cum poți face plăți online

Conform oficialilor, Paysera este o modalitate sigură, ieftină și ușoară de a efectua plăți sau de a trimite și primi bani online. Cu ajutorul acestui sistem, prin contul IBAN Paysera, puteți transfera bani rapid și ușor în multe valute diferite din întreaga lume.

Paysera permite transferuri în 184 de ţări, are birouri locale în 7 ţări din Europa şi are o reţea de 50 de bănci partenere. Este prezentă pe piaţa românească cu Suport în limba romană de la jumătatea lui 2019. Anul trecut, grupul Paysera a înregistrat un profit de 2,3 milioane Euro, mai mare cu 20% faţă de 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI