Anunț de ultima oră de la Loteria Română. ”Vă așteptăm în agenții pentru a vă recupera banii!”

Anunț de ultima oră de la Loteria Română. ”Vă așteptăm în agenții pentru a vă recupera banii!”
Anunț de ultima oră de la Loteria Română. ”Vă așteptăm în agenții pentru a vă recupera banii!”

Loteria Română a făcut un anunț important, de ultimă oră. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S și Pronosport vor fi anulate. Iată anunțul Loteriei Române.

Anunț de ultima oră de la Loteria Română făcut pe pagina de Facebook

În acest sens, Loteria Română a precizat anularea celor două concursuri. Un amplu mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a instituției.

”Evoluția epidemiei de coronavirus din cele mai multe țări europene ne pune în situația de a veni cu vești proaste. Prin suspendarea competițiilor care furnizează suportul de pariuri pentru concursurile Prono-S și Pronosport, suntem nevoiți să anulăm concursurile Prono-S din 14-15 martie și Pronosport din 15 martie. De asemenea, concursul Prono-S din 21-22 martie urmează să fie declarat anulat din aceleași motive. Toate concursurile Prono-S si Pronosport vor fi sistate până la reluarea competițiilor fotbalistice. Vă așteptăm în agențiile noastre pentru restituirea sumelor achitate de dvs. Ne pare rău pentru situația neplăcută  🙁 Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul loto.ro”, se arată în anunț.

Ce prevede regulamentul

În acestă săptămână se afla în desfășurare, potrivit calendarului, concursul Prono-S din 21-22 martie 2020. Și pe site-ul Loteriei Române se precizează că acesta urmează să fie declarat anulat în conformitate cu Regulamentul privind organizarea si administrarea pariurilor mutuale (Capitolul III, art. 7). Astfel că,  în această situație, Capitolul III, art. 7 din Regulament prevede, în aceasta situatie, ca:

„În cazul în care se anulează mai mult de trei meciuri, întregul joc / concurs se anulează.”„În cazul în care un joc / concurs este anulat toate pariurile colectate pentru acel joc / concurs sunt rambursate pe bază prezentării biletelor jucate; în termen de 21 de zile de la data jocului / concursului care a fost anulat, posesorii biletelor pot solicita restituirea sumei achitate. În acest scop este obligatoriu că solicitantul să predea biletul respectiv”, se arată, de asemenea, în regulament.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI