Anunț de ultimă oră de la ANM: cum va fi vremea duminică, 5 iulie. Prognoza completă

Anunț de ultimă oră de la ANM: cum va fi vremea duminică, 5 iulie. Prognoza completă
Prognoza meteo ANM, duminica, 7 iulie

Meteorologii au venit cu vești legate de vremea în ultima zi a săptămânii. Vremea se va menține capricioasă duminică, 7 iulie.

ANM anunță temperaturi de până la 36 de grade Celsius, vreme caldă pe litoral, dar și ploi în anumite zone ale țării. Vremea se va menține canicularăă în cea mai mare parte a teritoriului.

Potrivit meteorologilor, în sud şi în sud-est vor fi şi temperaturi de 36.. 37 de grade. De luni valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-estul teritoriului.

Vremea în Bucureşti

Duminică, în Capitală, se vor înregistra maxime de 32 de grade Celsius. Meteorologii anunţă cer parţial însorit pe timpul zilei. Noaptea, termometrele vor arăta 19 grade Celsius.

Vremea va fi instabilă după-amiaza și noaptea, când vor fi înnorări temporar accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, frecvente descărcări electrice și averse, posibil torențiale și grindină. Temperaturile se vor menţine plăcute, cu valori de până la 29 de grade, presiunea aerului va fi mai mică faţă de cea confortabilă.

Vremea în Iaşi

În Iaşi, temperatura va ajunge până la 31 de grade Celsius pe timpul zilei, dar îşi vor face apariţia şi norii, pe ici pe colo. Noaptea se vor înregistra 17 grade Celsius, iar meteorologii anunţă şi o furtună puternică.

Vremea în Constanţa

Pe litoral, duminică, 7 iulie, în timpul zilei, se vor înregistra temperaturi de până la 29 de grade Celsius! Noaptea, temperatura va scădea până la 22 grade Celsius. Meteorologii anunţă cer senin.

Vremea în Cluj

În Cluj, în ultima zi a săptămânii, se anunţă câteva furtuni puternice. Sunt aşteptate, ziua, temperaturi de până la 27 de grade Celsis. Noaptea, se vor înregistra 15 grade Celsius.

Vremea a fost capricioasă în ultimele zile. Vineri, de exemplu, ANM a emis un cod portocaliu de furtună valabil pentru București și Ilfov. În Capitală a plouat torențial,  meteorologii au informat că se vor semnala averse care vor depăși 25…30 l/mp, însoțite de descărcări electrice, îndeosebi în nordul și estul orașului.

În Ilfov, specialiștii meteo au anunțat că se vor semnala averse care vor cumula 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Urmăriți Playtech.ro și pe