Antonia şi-a înnebunit admiratorii cu o fotografie din vacanţă. Ţinuta provocatoare purtată de artistă face furori. Foto

de: Bișinicu Andreea
06 01. 2023

Prezența Antoniei nu are cum să treacă neobservată oriunde s-ar duce, fiind una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din România. Plecată în vacanță alături de partenerul ei, Alex Velea, și câțiva prieteni faimoși, Antonia s-a filmat în costum de baie, spre deliciul urmașilor lui Adam care au suspinat după superba brunetă.

Antonia, cu nurii la vedere în vacanța din Maldive

Fără îndoială, Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, cucerind inimile a milioane de melomani din toate colțurile țării, datorită modestiei sale, a carismei și a simțului său dezvoltat al umorului.

Artista este extrrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde își surprinde admiratorii cu tot ce se petrece în viața ei de zi cu zi, postând diverse filmulețe și fotografii de la concerte, de acasă sau din vacanță.

Recent, Antonia și Alex Velea au plecat într-o vacanță exotică în Maldive alături de Gina Pistol, Smiley, Speak și Ștefania. Așa cum era de așteptat, bruneta și-a etalat trupul de zeiță pe plajele fierbinți de pe insulă, punând pe jar întreaga suflare masculină.

Pe Instastories, Antonia s-a filmat în costum de baie, apărând într-un sutien negru care i-a pus în evidență bustul generos. De asemenea, artista a postat câteva fotografii în care și-a etalat pielea bronzată și formele voluptoase.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale i-au făcut pe fani să înroșească butonul de LIKE și să scrie mii de comentarii, majoritatea laudative la adresa cântăreței.

Citește și Antonia, în cea mai incendiară apariție. Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea, i-a lăsat pe toți mască

Declarația de dragpste a lui Alex Velea pentru iubita lui Antonia

Frumusețea naturală, chipul angelic, corpul de amazoancă și formele perfecte ale Antoniei i-au făcut să suspine pe reprezentanții sexului puternic, la vederea pozelor.

E clar că Antonia nu are nevoie de foarte multe artificii pentru a capta atenția celor din jur, simpla ei prezență fiind suficientă pentru a întoarce capetele.

Acum câteva zile, bruneta a postat o fotografie în care pare că nu ar purta deloc lenjerie intimă, aprinzând imaginația bărbaților. Alex Velea a ținut să-și exprime admirația față de iubita lui, făcându-i o declarație incredibilă într-un comentariu pe rețelele sociale.

„Te iubesc! ❤️ La mulți ani tuturor celor care vă bucurați din iubirea noastră! Nu o exagerăm, nu facem reclame, real… nu contează părerea ălora care nu înțeleg. Suntem fix ca voi. Vă iubim și vă urăm un an Fantastic! La mulți ani 2023!”, i-a scris Alex Velea Antoniei.