Antonia nu s-a mai putut ascunde și a izbucnit în lacrimi. Ce a anunțat împreună cu Alex Velea

Antonia nu s-a mai putut ascunde și a izbucnit în lacrimi. Ce a anunțat împreună cu Alex Velea

Antonia trece printr-o perioadă dificilă. Artista, împreună cu Alex Velea, au dat declarații despre cum decurge viața lor în aceste momente tulburi. Cântăreața a izbucnit în lacrimi.

Antonia, în lacrimi. Ce a anunțat împreună cu Alex Velea

Artista a rămas însărcinată în decembrie 2010 cu Vincenzo Castellano, nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo. În august 2010 a venit pe lume Maya Rosaria Castellano. Cei doi s-au despărțit, iar procesul pentru custodia micuței a început în 2014. La acea vreme, avocatul lui Vincenzo a dorit ca procesul să se mute în Italia, pentru că fata are cetățenie italiană. Antonia vrea ca fetița să crească și să locuiască cu ea, în România.

Antonia nu s-a mai putut ascunde și a izbucnit în lacrimi. Ce a anunțat împreună cu Alex Velea
Antonia, Alex Velea și cei trei copii ai lor

Cântăreața a cerut anchetă socială la ea acasă, iar concluziile au fost în favoarea ei. Lucrurile nu sunt clare nici acum, dar cert este că micuța are domiciliul în Italia și se poate întoarce la mama ei o dată la o vreme. De altfel, nu de mult, Antonia i-a avut pe toți cei trei copii laolaltă, dar tot pentru o scurtă perioadă de timp. Din cauza pandemiei, intervalul în care nu o mai poate vedea pe micuță s-a mărit, lucru care o apasă pe artistă.

„Acolo e mai grav și îmi fac griji”

Antonia și Alex Velea au făcut declarații despre viața lor de acum, din timpul pandemiei, în cadrul emisiunii Gândul LIVE. În timpul mărturisirilor făcute, cuplul a declarat că se bucură de timpul petrecut împreună: se joacă alături de cei mici, gătesc și mănâncă sănătos și fac mult sport. Zâmbetele s-au reprimat atunci când Emma Zeicescu a întrebat-o pe solistă despre fiica ei, care se află acum în grija bunicilor paterni, domiciliați în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.

„Maya este foarte bine, într-adevăr, ea a intrat în carantină mai devreme decât noi. Dar e safe (n.r.: în siguranță), e totul în regulă. Acolo este mai grav și îmi fac griji, dar, vorbesc cu ea zilnic și au grijă de ea, e totul ok”, a spus Antonia, vizibil emoționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI