Antonia, mai bogată cu 2,2 milioane de euro. Artista a dat lovitura cu noul ei contract

de: Ștefan R. Apostol
04 09. 2024

Din ce în ce mai multe vedete mioritice apar pe micile ecrane, în reclamele unor companii care promovează cazinourile online și jocurile de noroc. Se pare că în curând o vom vedea și pe Antonia, mai bogată cu 2,2 milioane de euro acum, după ce a semnat un contract de imagine. Se pare că artista a dat lovitura cu noul ei contract, iar conturile i se vor rotunji destul de mult.

Antonia, mai bogată cu 2,2 milioane de euro acum

Celebra și frumoasa artistă Antonia a intrat în rândul lumii, cum s-ar spune, având în vedere că a semnat cel mai mare contract de imagine din cariera sa.

Contractul, ce se va derula pe o peroadă de trei ani, îi va aduce în conturi suma de 2,2 milioane de euro, iar fanii o vor putea admira ca imagine a unei companii ce promovează jocurile de noroc și cazinourile online.

Noul contract, așa cum precizam, se va întinde pe o perioadă de trei ani, existând toate șansele ca la final, dacă lucrurile merg bine, cele două părți să prelungească parteneriatul.

Antonia a dat lovitura cu noul ei contract

Dacă e să ne gândim la câți bani va primi pentru acest parteneriat, putem spune că Antonia a dat lovitura cu noul ei contract în valoare de 2,2 milioane de euro, pe care l-a semnat fără să stea prea mult timp pe gânduri, conform unor surse apropiate artistei.

În afară de contractul menționat, artista mai este implicată și în alte campanii de promovare, iar Antonia se pare că este cerută intens de diferitele brand-uri.

Pe de altă parte, frumoasa artistă are venituri și din aparițiile sale la diferite evenimente, unde sursele spun că Antonia încasează nu mai puțin de 3.500 de euro pe eveniment, pentru doar 30 de minute de prestații.

Alte vedete cu contracte mari de imagine

Compania în cauză nu este la primul contract de imagine cu o vedetă de la noi, Lora fiind și ea pentru o bună perioadă de timp imaginea acesteia, precum și ambasadorul brandului.

„Am primit cu deschidere propunerea de a deveni ambasadorul platformei de cazinou online a brandului.

Activând şi eu în sfera divertismentului, ne-a fost foarte uşor să ne identificăm valorile comune – calitate, performanţă, diversitate.

Sper să îi inspir pe cât mai mulţi pasionaţi de lumea cazinoului online să descopere multiplele posibilităţi de petrecere a timpului liber într-un mediu sigur, cu jocuri pentru toate gusturile şi preferinţele”, spunea atunci Lora.

În echipa vedetelor care au mai semnat se numără, spre exemplu, Ciprian Marica, Ramona Olaru, Theo Rose, Dan Badea sau Adrian Cuza.