Antena 1 a făcut anunțul. Când începe noua emisiune de gătit Gazda Perfectă și cine o va prezenta

Când începe noua emisiune de gătit Gazda Perfectă de pe Antena 1 și cine o va prezenta

Reprezentanții postului Antena 1 au anunțat că pe micile ecrane va debuta o nouă emisiune de gătit numită ”Gazda Perfectă”. Despre ce este vorba și cine o va prezenta?

Când începe noua emisiune de gătit ”Gazda Perfectă” de la Antena 1

Antena 1 vine din această vară cu o nouă emisiune de gătit, ”Gazda Perfectă”. Reprezentanții postului de televiziune au făcut anunțul! Show-ul culinar debutează pe 5 august, de la ora 17:00, iar emisiunea își va încânta privitorii în fiecare zi, de luni până vineri. ”Gazda Perfectă” are la bază formatul internațional ”Come dine with me”, ce este difuzat în peste 40 de țări, printre care Italia, Spania, Anglia, SUA sau Franța. Elementele centrale ale show-ului sunt cinci concurenți, cinci zile și cinci case diferite.

Este vorba despre cinci oameni din întreaga țară, care nu cunosc nimic unul despre celălalt. Ei vor fi puși în situația de a-și demonstra abilitățile de ”gazdă”. Mai clar, fiecare dintre cei cinci trebuie să gătească o masă și să-și transforme casele într-unele de vis, cu atmosferă primitoare, ce ar trebui să facă invitatul să-și dorească să îi mai treacă pragul. Ceilalți patru vor mânca, pe rând, în casa unuia dintre ei, în fiecare zi a show-ului culinar. La finalul fiecărei cine se vor spune impresiile. Mai clar, după ce au mâncat, au împărțit păreri venite din complezență despre mâncare și gâzduire, concurenții vor oferi puncte celui care i-a omenit.

Cel care adună cel mai mare punctaj va primi un premiu în valoare de 10.000 de lei. ”Gazda Perfectă”, noul show pregătit de Antena 1 pentru această vară cuprinde portretul unui om bucuros de oaspeți. Cât despre gazda emisiunii, totul este vag. Până în acest moment, postul TV nu a dezvăluit acest detaliu, astfel că doar putem presupune că va fi ori un actor priceput care să aibă glumele la el ori un chef bucătar priceput în mai multe domenii ce țin de mâncare și servitul ei. Acțiunea emisiunii se va contura din momentul când invitații vor sosi rând pe rând la masă și vor gusta din bucate. Dat fiind că cinci oameni cu obiceiuri diferite se întâlnesc la o masă și stau la povești, e imposibil să nu aibă discuții în contradictoriu, lucru ce va face deliciul publicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI