Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian. Țeapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a încheiat

de: Avramescu Elena
08 08. 2020

După moartea lui Emi Pian au apărut foarte multe povești ținute bine ascunse, care nu sunt deloc fericite. Nu degeaba clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din țară.

Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian

„Faima” clanului Duduieni a venit undeva prin anii 2000, datorită unor activități infracționale violente dar și a unor alianțe cu alte clanuri. În plus, se pare că cea mai tare lovitură de imagine a fost pe punctul de a fi dată în 2006, atunci când membri ai clanului Duduianu au fost la doar un pas să-l țepuiască pe Anghel Iordănescu cu suma de 375.000 euro.

Însă de-a lungul timpului, țepele date de Duduieni au fost și mai mari, doar că până atunci nimeni nu încercase să-și bată joc de un personaj extrem de cunoscut precum fostul selecționer al echipei naționale, Anghel Iordănescu. În 2006, acesta antrena în Orientul Mijlociu și avea strânsă o avere de peste 50 milioane euro. Voia să-și cumpere o casă în zona Pieței Charles De Gaulle, astfel că s-a pus pe treabă și a contactat mai multe agenții imobiliare.

Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian

Țeapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu

„Norocul” lui a fost ca un agent să-i facă cunoștință cu doi membri ai clanului Duduianu, care ziceau că dețin o casă ce s-ar fi potrivit cerințelor antrenorului. Se pare că aceștia închiriaseră imobilul și făcuseră rost de copii ale actelor, pe care i le-au prezentat antrenorului ca fiind originale.

Iordănescu a fost convins că face o alegere bună și a bătut palma cu aceștia pentru suma de 375.000 euro, ce urma să fie predată în prezența unui notar. A fost salvat după ce notarul a observat că ceva nu este în regulă în privința actelor casei și l-a atenționat pe Iordănescu.

Prinși cu mâța-n sac, Duduienii și-au cerut scuze și i-au promis lui Anghel Iordănescu că revin într-o oră cu actele originale însă a fost doar o minciună, astfel că acesta a renunțat la cumpararea casei.