Angelina Jolie i-a uimit pe toți. I-a interzis lui Brad Pitt să facă asta

de: Alex Cazacu
02 10. 2020

În ultima vreme Angelina Jolie și Brad Pitt au creat multe controverse pe toate rețelele de socializare și au apărut pe prima pagină ale ziarelor din lumea întreagă. S-ar părea că celebrii actori au acaparat din nou internetul cu o nouă ceartă.

Ce i-a interzis Angelina Jolie lui Brad Pitt

Când au apărut pentru prima dată împreună, Angelina și Brad au pornit un scandal de proporții. Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston când a cunoscut-o pe Angelina, pe platourile de filmare a peliculei Mr. and Mrs. Smith.

Cei doi actori au format unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood vreme de un deceniu. Cel puțin din exterior, relația lor părea una solida.

Angelina Jolie și-a trimis fostul soț în carantină

Frumoasa actriță și-a îndemnat soțul se se auto-izoleze timp de 14 zile după ce a avut o escapadă romantică cu noua lui iubită. S-ar părea că Angelina Jolie (45 de ani) nu i-ar permite lui Brad Pitt (în vârstă de 56 de ani) să-și vadă copii pentru o perioadă de minim două săptămâni, după ce actorul a fost în Franța cu Nicole Poturalski.

Circulă zvonuri precum că, actorul ar fi vrut să își reducă timpul de carantină la jumătate, făcând testul pentru coronavirus de două ori, pentru a-și dovedi diagnosticul negativ. În ciuda încercărilor sale, Angelina Jolie a insistat ca el să urmeze recomandarea de 14 zile petrecute în auto-izolare, ”de dragul copiilor lor”.

Celebra actriță este foarte îngrijorată pentru copii

O persoană apropiată a celor doi a susținut că Angelina Jolie își face foarte multe griji din cauza faptului că, copii ei ar putea să se infecteze cu noul coronavirus. Actrița a insistat că fostul ei soț să petreacă 14 zile în auto-izolare, după ce a revenit din Franța, pentru că există o creștere a infectărilor cu COVID-19 în țară, a declarat sursa.

Potrivit retetesivedete.ro, Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună trei copii biologici și trei copii înfiați: Maddox (în vârstă de 19 ani), Pax (în vârstă de 16 ani), Zahara (în vârstă de 15 ani), Shiloh (de 14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (în vârstă de 12).

Nicole Poturalski și Brad Pitt

Se pare că frumoasa Nicole Poturalski i-a atras atenția celebrului actor. Cei doi au fost surprinși pe un aeroport din sudul Franței, mergând într-o escapadă romantică. Pe parcursul  călătoriei, se crede că cei doi s-au bucurat de un sejur la moșia Château Miraval, pe care actorul a cumpărat-o împreună cu Angelina Jolie în 2011.

Brad Pitt, escapadă cu Nicole Poturalski