Angelina Jolie, donație uriașă. Câți bani a virat din cont

Angelina Jolie, donație uriașă. Câți bani a virat din cont
Angelina Jolie donează un milion de dorlari pentru copiii nevoiași din SUA

Pandemia de coronavirs i-a determinat pe actorii de la Hallywood și pe artiștii internaționali să facă gesturi caritabile. Printre ei se numără și Angelina Jolie, cunoscută ca o persoană care este preocupată în special de ajutorul copiilor nevoiași. Astfel, frumoasa actriță a hotărât să doneze un milion de dolari pentru alimentele destinate copiilor afectați de noul coronavirus.

22 de milioane de copii au nevoie de alimente

Actrița Angelina Jolie este o persoană implicată deseori în cauze umanitare, iar odată cu pandemia provocată de coronavirus, nu putea trece cu vederea peste efectele acestei crize. Vedeta donează un milion de dolari asociației No Kid Hungry care are grijă de copiii ce provin din familii defavorizate din SUA, prin aprovizionarea lor cu mâncare, potrivit antenastars.ro.

„De săptămâna aceasta, mai mult de un miliard de copii din lumea întreagă nu mai merg la şcoală din cauza pandemiei de coronavirus. (…) Mulţi copii depind de îngrijirea şi hrana pe care o primesc în timpul orelor de curs, printre aceştia şi 22 de milioane de copii din Statele Unite care depind de ajutorul alimentar. No Kid Hungry face eforturi ferme de a ajunge la un număr cât mai mare dintre aceşti copii”, a spus Angelina Jolie, potrivit News.ro.

Angelina Jolie, donație uriașă. Câți bani a virat din cont
Organizația Rihannei, donație de 5 milioane de dolari pentru lupta contra coronavirusului

Artiștii internaționali donează milioane de dolari în lupta împotriva coronavirusului

Angelina Jolie nu este singura vedetă de peste Ocean care face acte caritabile pentru lupta împotriva noului coronavirus. Organizația înființată de Rihanna a donat cinci milioane de dolari pentru oamenii care fac eforturi supra-oamenești pentru a combate virusul ucigaș.

Kyle Jenner, membra familiei Kardashian, a contribuit și ea financiar în plină criză mondială. Ea ”scos din buzunar” un milion de dolari, bani pe care i-a donat cu scopul de a fi achziționate costume speciale, mănuși și măști chirurgicale pentru cadrele medicale care se ocupă cu tratarea celor infectați de COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI