Andreea Tonciu, la spital cu fetița. În ce stare se află copilul vedetei TV

Andreea Tonciu, la spital cu fetița. În ce stare se află copilul vedetei TV
Andreea Tonciu, la spital cu fetița. În ce stare se află copilul vedetei TV

Andreea Tonciu a trecut prin clipe grele după ce a fost nevoită să ajungă de urgență la spital cu fiica sa. Ce a pățit micuța și în ce stare se află ea acum?

Cum se simte fiica vedetei

Andreea Tonciu a trecut prin momente dificile, vineri dimineață, după ce fiica ei s-a simțit rău. Bruneta s-a alarmat  și a hotărât să meargă de urgență la spital pentru investigații.

Fiica Andreei a simțit dureri în gât și o stare de disconfort. Imediat ce a văzut asta, Andreea nu a stat pe gânduri și s-a deplasat urgent la medic pentru control.

Însă, înainte de a ajunge la specialist, vedeta a împărtășit cu prietenii ei virtuali situația neplăcută prin care a trecut. Ea a postat pe contul său de socializare un mesaj.

”Din păcate, Reby nu s-a simțit bine toată noaptea și vom merge la doctor. Să vedem cum stau lucrurile, iar după am o grămadă de treabă de făcut. Sper ca totul să fie ok”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.
La scurt timp după această postare, veștile bune nu au întârziat să apară, asta pentru că medicul a scăpat-o de orice grijă pe Andreea Tonciu. Se pare că micuța ei nu are niciun virus, așa cum bănuia vedeta, ci doar a luat o bacterie din piscină, de care va scapa cu un tratament recomandat de medic.

Fiica brunetei se tratează acasă

După vizita la medic, Andreea Tonciu a ținut să-și asigure fanii că nu este nimic grav și că fiica ei nu este infectată cu noul coronavirus. Se pare că micuța ar fi făcut o infecție după ce ar fi fost la piscină.

”Dragilor, Rebecca este foarte bine, nu are niciun virus, a luat o bacterie din piscină și stă acasă să se trateze. Dar este foarte bine, asta mă bucură foarte mult și vă mulțumesc pentru mesaje și că sunteți alături de mine, când sunt într-o pasă mai proastă”, și-a anunțat Andreea Tonciu prietenii virtuali.

Totodată, bruneta a fost foarte recunoscătoare pentru cuvintele de încurajare pe care le-a primit.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI