Andreea Tonciu, jignită de mămicile din online. Ce i-a făcut fiicei sale de le-a revoltat pe toate

Andreea Tonciu, jignită de mămicile din online. Ce i-a făcut fiicei sale de le-a revoltat pe toate
Andreea Tonciu, jignită de mamele din online. Ce i-a făcut fiicei sale?

Andreea Tonciu e aspru criticată de majoritatea mămicilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceasta a fost chiar jignită pentru un detaliu pe care vedeta îl consideră implicit normal. Ce i-a făcut fiicei și de ce s-au revoltat mamele?

Andreea Tonciu, pusă la zid de mamele din online. Ce i-a făcut fiicei sale?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a intrat în gura fanilor. Mai exact, a mamelor care o urmăresc pe rețelele de socializare și nu sunt deloc de acord cu atitudinea vedetei în privința unor detalii.

Bruneta e aspru judecată pentru faptul că o lasă pe micuța ei să se machieze la o vârstă mult prea fragedă. De asemenea, alții au adus critici și în dreptul libertății enorme pe care o are când vine vorba de rețelele de socializare.

Chiar pe contul de Tik Tok al surorii Andreei se pot găsi multe filmări cu micuța în care dansează, încearcă filtre și se distrează alături de mătușa ei. Câțiva dintre părinți nu au fost de acord cu expunerea mult prea mare a copilului în mediul online,  mai cu seamă că mama ei e un personaj extrem de cunoscut, lucru care ar putea să-i facă linii mari.

„E trist că o machiezi de la o vârstă așa fragedă”, „Doamne, cum să o machiezi de la vârsta asta nu este normal”, au fost câteva din comentariile lăsate de cârcotași. În timpul acesta cei din tabăra adversă i-au adresat numai cuvinte deosebite micuței, dar și părinților. „Ce fetiță frumoasă! Să vă trăiască și să vă bucurați de ea”, „Wow, ce trăsături frumoase are, le fel ca mama ei”, au spus alții.

Decizia neașteptată a Andreei

„Mă săturasem de viața monotonă pe care o aveam. Înainte ieșeam tot timpul, mă duceam la filmări și la joburi. Acum, închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. Vreau să vin la sala de sport, să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Că, dacă nu, o să înnebunesc. I-am zis soțului: «O să mă ai pe conștiință!». Mi-a zis că sunt nebună. Ieșim de obicei alături de cupluri, fete măritate cu copii. Unele sunt la serviciu, unele sunt cu treabă, nu pot ieși când vreau eu. Și nici eu nu voi putea când vor vrea ele. Nu ne-am intersectat la chestia asta. I-am zis că înnebunesc dacă nu muncesc. I-am zis că mă duc și mă angajez și pe 2.000 de lei pe lună”
Andreea Tonciu (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI