29 iun. 2024 | 15:54

Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fiica ei. Cum arată Măriuca acum: „E parte din familia mea” FOTO

Monden
Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fiica ei. Cum arată Măriuca acum:
Andreea Raicu s-a văzut cu fiica ei adoptivă

Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a făcut, în urmă cu 19 ani, un gest nobil și emoționant: a adoptat o fetiță. Această decizie a fost primită cu bucurie și apreciere atât de către fanii săi, cât și de către colegii de breaslă. Acum, cele două s-au revăzut în București, iar șatena a publicat imaginile pe rețelele sociale. Cum arată azi Maria?

Andreea Raicu s-a revăzut cu fiica ei adoptivă

De-a lungul anilor, Andreea Raicu a vorbit despre dorința sa de a deveni mamă și de a oferi iubire și sprijin unui copil care are nevoie. Decizia de a adopta a venit ca o manifestare a acestui vis și ca o continuare firească a valorilor pe care le promovează.

Andreea Raicu a adoptat-o pe Maria când fetița avea cinci ani, dintr-un centru de plasament. Între cele două a fost o chimie din primul moment, s-au înțeles foarte bine, iar vedeta o luat-o acasă de sărbători. Vedeta a întâlnit-o prima dată pe fetiță în anul 2004, când a mers cu foștii ei colegi de la Prima TV la Centrul de Plasament Măcrina din Capitală.

„Mariuca avea doar 6 ani cand am cunoscut-o. Era Craciunul si m-am dus la un centru care avea grija de copiii proveniti din familii defavorizate, cu daruri si multa iubire. Am petrecut cateva ore acolo si, in tot acest timp, Mariuca nu s-a dezlipit de mine. La plecare, m-a privit in ochi cu atata speranta si m-a intrebat daca poate sa vina cu mine acasa de Craciun. Dupa ce am primit acceptul preotului Gabriel, care conducea centrul, am revenit in seara de Ajun si am luat-o pe micuta Maria. Ma astepta cu bagajul facut, aproape sigura ca nu ma voi intoarce.

Am luat-o acasa si am petrecut doua saptamani minunate impreuna. De atunci, a devenit o traditie sa o iau in weekenduri si in vacante. A crescut atat de frumos si a capatat atata incredere in ea.

La 16 ani, a ales sa plece din Bucuresti impreuna cu mama ei, care a gasit un loc unde sa stea intr-un sat indepartat. A fost dureros pentru amandoua sa ne despartim.

Dupa o perioada, drumurile noastre s-au intalnit din nou. Mama ei ne-a parasit, iar Maria a devenit mama la o varsta mult prea frageda. Dar asta nu a impiedicat-o sa creasca la fel de frumos si sa isi creasca singura copilul minunat”, a scris Andreea Raicu pe rețelele sociale, unde a publicat și imagini emoționante cu Maria și fiica ei (vezi GALERIA FOTO).

Maria are o fetiță de 5 ani

Recent însă, Andreea Raicu și Maria s-au reîntâlnit în București, unde au profitat de timpul petrecut împreună.

„S-a mutat intr-un oras mai aproape de mine si astfel am putut sa ne vedem mai des. Saptamana trecuta, a venit in Bucuresti cu fetita ei, Daria, care acum are aceeasi varsta pe care o avea Maria cand ne-am intalnit prima oara.

Maria e parte din familia mea, iar eu parte din a ei. Este incredibil cum viata, atunci cand iti ia ceva, iti da ceva la schimb. Eu nu am avut copii pana acum, iar ea si-a pierdut mama prea devreme. Sunt profund recunoscatoare pentru intalnirea de acum 19 ani, pentru ca am spus “da” cand m-a intrebat daca poate sa vina la mine acasa, pentru toate amintirile, momentele frumoase pe care le petrecem împreună si mai ales pentru dragostea necondiționata dintre noi. Timpul petrecut împreună e o bucurie, iar de cand a aparut si Daria, totul a devenit si mult mai amuzant. Existenta nu face niciodata greseli asa ca e nevoie doar sa ai incredere”, a conchis vedeta.

PlaySport
Dezvăluiri despre triunghiul amoros de la Survivor. Zanni a spus tot despre relația cu Ana Porgras: „Ăsta a fost jocul”
Stiri din Lume
Alexandra Stan a arătat aproape TOT! Bluza mulată pe sub care nu purta nimic i-a scos FORMELE în evidență
Stirile PROTV
Mai aveau 70 de km până acasă, dar au murit striviți pe drum. Cine i-a ucis pe Costel și Ancuța și pe cei doi copii ai lor
EVZ.ro
Șoferii nu mai au nicio scăpare. Cea mai mică greșeală îi va costa scump
Digisport.ro
FCSB tocmai a lansat ”cel mai urât echipament din istorie”. Florin Prunea a rostit un singur cuvânt când l-a văzut
PRO TV
Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”
Adevarul
Bacalaureat 2024. Incident șocant în Craiova. Tânără bătută de un coleg chiar înainte de începerea probei. A ajuns la spital VIDEO
BZI.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Spynews.ro
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
Cât de FRUMOASĂ era actrița Ileana Stana-Ionescu la 19 ani, când a debutat în teatru. Imagini de colecție cu regretata artistă
Parteneri
Ion Iliescu, devastat de durere! Primul anunț după tragedie
Redactia.ro
Satul din România în care cetățenii au același nume: „Pe toți îi cheamă..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Digi24
Anda Adam, rochie de mireasă de 20 de kg, flori de 50.000 euro și tort de 6 etaje! Pozele sunt virale pe internet
Unica.ro
Cine conduce România, de fapt. Dezvăluiri explozive ale unui miliardar
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
Codul rutier 2024. Se introduce un nou sistem în România. Șoferii vor primi amenzile acasă
Capital.ro
Marcel Boloş: „Nu se pune problema creșterii taxelor”. De când intră în vigoare creditul fiscal, prin care românii pot primi înapoi o parte din banii cheltuiți
Antena 3
Care e fiica și care e soția? El are 66 de ani, ea doar 27. Soția e doar cu cinci ani mai mare decât fiica lui. Cum au fost surprinși în vacanță
Avantaje
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro