Andreea Popescu și Rareș Cojoc locuiesc într-un penthouse de 900 mp: ‘Milioane de euro’ VIDEO EXCLUSIV

de: Corina Oprea
09 11. 2023

În cadrul interviurilor PlayTalk cu Rebeka Pascu, Andreea Popescu a povestit, printre altele, că ea și familia sa locuiesc într-un penthouse de 900 mp, construit chiar de soțul ei. Aceasta are 7-8 camere și susține că valoarea imobilului se ridică la câteva milioane de euro. Dezvăluiri despre locuința de lux în care stă fosta dansatoare a Deliei Matache.

Andreea Popescu, despre penthouse-ul de milioane de euro

Rareș Cojoc și Andreea Popescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Cei doi soți au făcut multe sacrificii ca să fie împreună, au luptat mult, iar astăzi au parte de familia de vis pe care și-au dorit-o mereu.

Au împărțit, la început, iubirea pentru dans, dar doar bărbatul este cel care își continuă acum cariera. Soțul vedetei este un dansator renumit la nivel mondial, care a obținut premii importante de-a lungul timpului și a urcat pe cele mai înalte scene ale lumii.

Cei doi se completează perfect și au dat lovitura și în lumea afacerilor. Rareș Cojoc este și antreprenor, iar în unul dintre blocurile pe care le-a construit și-a făcut și un penthouse. Locuința are peste 900 de metri pătrați și este evaluată la câteva milioane de euro.

Locuim aici de doi ani. Este un penthouse făcut așa cum ni l-am dorit. Am ales talpa blocului, unde am construit toată casa noastră, de peste 900 de mp. Mie îmi place mult aici, avem o terasă foarte mare, pomi, văd stelele… nu se compară cu altceva.

Dacă o s-o vindem vreodată, o să fie vorba despre câteva milioane de euro. Nu mai găsești așa ceva în București”, a dezvăluit artista.

Casa în care Andreea Cojoc locuiește alături de soțul și copiii lor are, printre altele, șapte camere, un living care ar face cât 10 camere, așa cum spune artista, dar și o cameră de joacă.

Cei doi soți au construit locuința când încă nu aveau copii și se chinuiau din greu să devină părinți. Cu toate acestea, au fost foarte inspirați și au făcut o casă foarte mare, în care acum se simt minunat, dar care se întreține și foarte greu. Pentru asta, încă muncesc din greu, dar sunt fericiți că au căminul la care au visat mereu.

Andreea Popescu, despre relația cu un comediant celebru

Andreea Popescu este o femeie fericită și împlinită acum din toate punctele de vedere. Are o familie minunată, un soț pentru care a renunțat la tot și o viață la care multe femei nici măcar nu visează.

Nu a uitat, însă, nici de trecutul ei. Fosta dansatoare a Deliei Matache a mai avut și alte relații înainte de a-l cunoaște pe soțul ei, bărbatul la care a visat mereu, iar printre bărbații cu care s-a iubit s-a numărat și celebrul comediant Mihai Bendeac.

Vezi și: Mihai Bendeac a surprins-o pe Bella Santiago: ‘Te rog să nu înveți perfect românește, ești așa drăguță când vorbești stricat’ EXCLUSIV VIDEO

Întrebată de gaza emisiunii dacă regretă această relație, fosta dansatoare a mărturisit că nu, dar nici nu poate spune că a avut ceva de câștigat din această experiență, care a fost și de scurtă durată.

Nu a evoluat cu nimic cât timp a fost cu Mihai Bendeac, nici din punct de vedere emoțional și nici în ceea ce privește cariera. Amândoi erau celebri pe atunci și nu aveau nevoie de altcineva ca să îi scoată în evidență.

„Nu, nu neapărat. Gândindu-mă acum și făcând comparație, nu m-a ajutat să cresc, din niciun punct de vedere, emoțional sau în carieră”, a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii PlayTalk.

Andreea Popescu, despre decizia Deliei de a nu avea copii

Andreea Popescu are deja trei copii, de care este foarte mândră. Mărturisește că ei sunt tot ce a realizat ea mai de preț și nu își imaginează cum ar fi fost viața ei fără să devină mamă, un vis pe care l-a avut mereu.

Te-ar putea interesa și: Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, se pregătește de botez. Cine vor fi nașii celui de-al treilea copil – Detalii EXCLUSIVE

Fosta dansatoare a Deliei mărturisește că nu și-ar fi iertat niciodată să nu aibă copii. Simte că cei trei sunt motivul pentru care ea trăiește și nu vede alt sens al vieții.

„Copiii sunt o bucurie pentru mine! Chiar mă gândeam că sunt femei care aleg să nu facă copii. Mă gândeam cât de trist e să mă văd la vârsta asta fără copii. Să nu am pe nimeni aproape de mine, să fiu singură pe lumea asta, să nu las nimic în urma mea, să nu fie nimeni în urma mea!”, a explicat vedeta.

Cât despre buna sa prietenă, Delia, care a anunțat public că nu vrea copii, Andreea Popescu spune că sigur nu este adevărată această declarație. Fosta ei dansatoare consideră că artista a făcut această afirmație în contextul în care toți cei din jur o stresau cu întrebările despre acest subiect și a decis așa să le închidă gura.

Andreea Popescu a declarat că știe sigur că buna sa prietenă vrea copii și înțelege cât de greu îi e cu toată presiunea care se pune asupra ei.

„Știu că este un subiect sensibil, pentru că nu mai suportă, săraca, și o înțeleg. Toată lumea îi pune aceiași întrebare și o înțeleg. Îți dai seama că ea a spus acest lucru de nervi.

Ce pot să spun eu este că e o femeie normală, care cu siguranță își dorește copii, eu știu lucrul acesta. Este o întrebare grea și deranjantă”, a mai explicat dansatoarea Deliei.