17 apr. 2024 | 11:00

Andreea Marin, superbă într-o rochie de gală. Decolteul adânc a atras toate privirile. Zâna Surprizelor, apariţie de vis

Monden
Andreea Marin, superbă într-o rochie de gală. Decolteul adânc a atras toate privirile. Zâna Surprizelor, apariţie de vis
Andreea Marin, superbă într-o rochie de gală. Decolteul adânc a atras toate privirile. Zâna Surprizelor, apariţie de vis

Andreea Marin surprinde din nou. Vedeta a avut o apariție impresionantă, cu care a reușit să atragă privirile tuturor. A optat pentru o ținută elegantă, ce i-a pus în valoare silueta perfectă, dar și decolteul generos. Zâna Surprizelor a mai bifat o ipostază de vis.

Andreea Marin, apariție de senzație

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România, care știe să se facă remarcată cu orice ocazie. Este de o eleganță impresionantă, iar cei ce au ocazia să stea în compania ei sunt încântați ori de câte ori o văd.

Este foarte activă și participă la tot felul de evenimente, la care reușește să fie în centrul atenției. La fel s-a întâmplat și acum, în Nigeria, unde a făcut furori cu look-ul său special și silueta de invidiat, cu care se laudă de ceva timp.

Este foarte activă în mediul online, unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce e nou. Nu s-a putut abține nici de data aceasta, când a publicat mai multe imagini din timpul călătoriei sale în Sokoto.

Zâna Surprizelor a optat pentru o rochie aurie, strălucitoare, care i-a pus perfect în valoare decolteul generos. Deși ținuta a fost una provocatoare, a păstrat decența cu care ne-a obișnuit și a reușit să obțină un look impresionant, demn de admirat.

A reușit să slăbească mult în ultimul an și, în sfârșit, a ajuns la forma care o satisface cel mai mult. Din acest motiv, are un stil vestimentar tot mai îndrăzneț, însă fanilor le place foarte mult și au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Superbă!”

„Divă”

„Minunată”

„Elegantă și superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile pline de admirație ale fanilor pur și simplu impresionați de felul în care arată vedeta noastră.

Andreea Marin poartă hainele fiicei sale

Andreea Marin s-a schimbat radical în ultimul an din punct de vedere fizic. Vedeta a realizat că nu se simte bine în pielea ei și problemele de sănătate își făcuseră simțită apariția, motiv pentru care a decis să ia măsuri în acest sens.

În urmă cu ceva timp, vedeta a apelat la ajutorul unui nutriționist pentru a pierde din excesul de greutate și a reușit să slăbească 20 de kilograme într-un an și jumătate. Fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize a dezvăluit că acum este mândră de realizările sale și poartă haine cu trei mărimi mai mici decât înainte.

A slăbit atât de mult, încât, în cele din urmă, a ajuns să poarte haine din garderoba fiicei sale de 16 ani, Violeta. Cele două fac schimburi de păreri și le place să vadă că fiecare dintre ele are câte un articol vestimentar de-ale celeilalte.

„Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere. Ca să fiu sinceră, acest sacou pe care îl port acum pe mine cu această curea, îl port așa pentru că este foarte larg. Se și observă, de altfel, acest lucru.

Suntem fete, ne place schimbul de haine. Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele. Violetei îi vin acum hainele mele din liceu și e plăcut să vezi asta. Îmi place că am ajuns la greutatea de odinioară” a dezvăluit Andreea Marin pentru viva.ro.

Vedeta a recunoscut că a devenit mai conștientă de ceea ce mănâncă și că preferă alimentele sănătoase. Bineînțeles, nu stă departe nici de dulciuri, dar numai cu moderație și doar la ocazii speciale. De asemenea, Andreea Marin a adoptat obiceiul de a mânca doar un fel de mâncare la masă, de a nu dormi după-amiaza și așa reușește să aibă energie pe tot parcursul zilei.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
A devenit COMPLET ILEGAL în România. Anunț de la Guvern chiar astăzi, 30 APRILIE: A început aplicarea noii legi
Capital.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro