30 nov. 2023 | 15:16

Andreea Marin, spectaculoasă într-o salopetă decupată. Zâna Surprizelor face furori cu felul în care arată

Monden
Andreea Marin, spectaculoasă într-o salopetă decupată. Zâna Surprizelor face furori cu felul în care arată
Salopeta elegantă cu care Andreea Marin a atras privirile. Cum i-a pus în evidență silueta fostei jurnaliste. Foto

Ținuta elegantă pe care a ales-o Andreea Marin pentru un eveniment organizat recent a atras toate privirile. Fosta prezentatoare TV a optat pentru o salopetă decupată, ce i-a pus în evidență toate formele armonioase ale corpului. A arătat superb. Complimentele primite spun totul. Foto

Proiectul recent al Andreei Marin

Andreea Marin este una dintre vocile feminine curajoase din showbizul românesc. Fosta jurnalistă este implicată în numeroase campanii ce au ca scop și subiecte sensibile, cum ar fi feminitatea sau efectele trecerii ireversibile a timpului asupra corpului uman.

Zâna Surprizelor, așa cum a fost poreclită în mediul online, după ce a prezentat emisiunea Surprize, surprize, a vorbit recent despre schimbările prin care trec femeile odată cu înaintarea în vârstă, în ceea ce privește intimitatea. Le-a încurajat pe femei, amintindu-le că procesul este unul natural.

Citește și: Reacţia Danei Budeanu după ce Andreea Marin nu ar fi recunoscut-o. Jocul de rol care a făcut deliciul românilor: „Ca să vezi că nu te cunoaşte chiar toată lumea”

Salopeta elegantă cu care a atras privirile

„Nu se întâmplă întotdeauna așa cum ne-am dori, dar există soluții pentru a trăi frumos, echilibrat și demn în orice perioadă a vieții”, a fost mesajul pe care Andreea Marin a ținut neapărat să îl transmită reprezentantelor sexului frumos.

Mesajul vedetei TV a fost transmis după participarea la un eveniment la care a optat pentru o ținută foarte elegantă. Andreea Marin a purtat o salopetă decupată, cu doar o mânecă, de culoare albastru smarald. Machiajul a fost unul discret, care i-a accentuat frumusețea naturală.

Internauții au complimentat-o

Ținuta elegantă a fost purtată de Andreea Marin la un eveniment de lansare a unui dispozitiv ce are ca scop stimularea fluxului de sânge în anumite zone ale corpului. Vedeta a promovat, în urma participării sale la întrunirea amintită, echipamentul medical Alma Duo pe pagina sa de Facebook.

Chiar dacă salopeta decupată a fost purtată la un eveniment de un interes nișat, utilizatorii online nu au putut să nu aprecieze apariția spectaculoasă. Ținuta elegantă i-a pus în valoare fostei prezentatoare de televiziune foarte punctele forte ale siluetei. Complimentele la adresa ei au curs valuri pe internet.

Citește și: Andreea Marin, ravisantă într-o rochie transparentă. Zâna Surprizelor întinereşte, imaginile care o dovedesc

Ce mesaje i-au transmis Zânei Surprizelor

„O frumoasă, o deșteaptă, o elegantă… Felicitări!”/ „Foarte frumoasă! Minunată, elegantă, senzațională! Vă admir!”/ „The best!”/ „O divă adevărată”, sunt doar câteva dintre reacțiile utilizatorilor online la imaginile publicate de Andreea Marin pe Facebook.

Internauții au avut de spus numai de bine de vedeta TV și pe contul său de Instagram. Aceștia i-au transmis Andreei Marin că este superbă. Imaginile cu ținuta deosebită a fostei jurnaliste pot fi vizualizate și în galeria foto a acestui material.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Mulți oameni nu respectă aceste reguli. Ce trebuie să faci înainte de analize
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A murit marea DOAMNĂ a filmului. Românii o plâng: Lumina ei ne va lipsi tuturor
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro