Andreea Marin nu are regrete. Cum reuşeşte vedeta să fie mai bună cu fiecare zi: „Nu sunt lipsită de greșeli”

de: Ana Chivu
22 08. 2022

Andreea Marin susține că nu are deloc regrete. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că a avut nevoie de ani buni ca să învețe să spună NU. „Sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva”, a susținut bruneta. Vedeta ajută oamenii, dar îi și impulsionează să se ajute singuri. Fanii acesteia s-au bucurat să o vadă că își deschide din nou sufletul în fața tuturor. Iată ce mărturii a mai făcut diva!

Andreea Marin, mărturii deosebite: vedeta nu are regrete

Andreea Marin este una din cele mai iubite prezentatoare de TV de la noi. Ea a devenit extrem de plăcută publicului după ce a început proiectul ,,Surprize, surprize”. Vedeta se străduiește acum să ajute oamenii, dar îi și impulsioneze să se ajute singuri.

Cu toate că nu a mai acceptat de curând un alt proiect pe micile ecrane, bruneta rămâne în vizorul tuturor în mediul online și nu numai. Fanii săi știu că motto-ul după care se ghidează în viață este: „nu există nu se poate”. Vorba aceasta a auzit-o de la tatăl ei încă de când era mică.

Andreea Marin este ambasadorul multor organizații caritabile și se află în mijlocul multor acțiuni emoționante, dar cu toate astea tot cea din urmă a ajuns în stadiul în care să refuze unele cerințe pentru că a simțit că este prea mult pentru puterile sale.

„Mulți ani nu am știut să spun NU și sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva. Până la urmă am învățat pentru că este nevoie de sănătate, de echilibru pentru fiecare dintre noi. Am învățat și să spun: „Asta nu reușesc să rezolv”. Pur și simplu”, a povestit Andreea Marin pentru ego.ro.

,,Nu sunt lipsită de greșeli”

„Sunt un om ca toți ceilalți, dincolo de toate rolurile asumate în timp, pe care am încercat să le împlinesc așa cum am putut mai bine mereu.

Nu sunt lipsită de greșeli sau defecte, dar vreau să cred că, la finalul ecuației vieții mele, rezultatul este cu plus și că reușesc să compensez ce nu am înfăptuit cu toate intențiile mele bune pe care le am în tot ce întreprind, cu dorința și neoboseala mea de a clădi mereu, încă o cărămidă, încă una, așezate temeinic una peste alta, astfel încât mereu, atât cât e, să fie trainic, durabil, să nu se clatine când vântul este puternic și furtuna se întețește. Cam așa sunt eu…”, se descrie Andreea Marin în cea mai recentă carte a ei.