Andreea Marin, în culmea fericirii. Performanța extraordinară pe care a reușit-o fiica ei Violeta în străinătate: ”Îi dă aripi!”

de: Andrei Simion
30 07. 2023

Andreea Marin este în culmea fericirii, după ce Violeta, fiica sa în vârstă de 16 ani, a atins o performanță extraordinară. Adolescenta este singura româncă ce a plecat în Statele Unite, pentru a participa la un eveniment organizat de Fundația Tony Robbins. Foto

Andreea Marin, în culmea fericirii

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Românii o cunosc încă de pe vremea când era prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”, de la TVR 1. Când a născut-o pe fiica sa, Violeta, a luat decizia de a renunța la proiect, însă a continuat să își construiască o carieră ce i-a adus un nume.

Andreea Marin a devenit ambasador Unicef. Între timp, a reușit să ocupe și poziția de director de comunicare la compania Prime Time World Broadcast. Vedeta este și președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața”, care organizează tot felul de campanii umanitare.

Fosta prezentatoare de televiziune este una dintre puținele personaje din lumea showbizului românesc care au vorbit deschis despre viețile lor. Chiar dacă și-a refăcut-o pe plan amoros, vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară, cu Ștefan Bănică Jr. Violeta este o adevărată domnișoară, în vârstă de 16 ani.

Andreea Marin are toate motivele să fie mândră de fiica sa! A dezvăluit chiar ea acest lucru, în una dintre postările sale de pe internet, unde a explicat cum a ajuns, pentru prima dată în viață, datorită Violetei, într-un colț de lume neașteptat. Iată despre ce este vorba!

Andreea Marin, în lacrimi, după ce au pășit pe scenă, la Gala Atipic Beauty, Violeta și Radu Ștefan Bănică ”Îi iubesc nespus!” EXCLUSIV VIDEO

Ce a reușit să facă Violeta în SUA

Deși ani la rând a călătorit în California, la Los Angeles, Andreea Marin nu a luat niciodată în considerare să meargă în San Diego, care se află la circa două ore distanță. Datorită perspectivelor fiicei sale, a ajuns și în acest colț de lume. Violeta a vrut să participe la o reuniune a fundației Tony Robbins.

Adolescenta de 16 ani a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale Fundației Tony Robbins și a devenit, potrivit spuselor mamei sale, singura adolescentă care a plecat în anul 2023 spre Statele Unite ale Americii, pentru a participa la Global Youth Leadership Summit din San Diego.

„Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor.

Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Andreea Marin.