05 aug. 2024 | 16:02

Andreea Marin are trei copii, două fete și un băiat, însă se afișează doar cu Violeta. Ce s-a întâmplat cu ceilalți doi: “Acum sunt mari”

Monden
Andreea Marin are trei copii, două fete și un băiat, însă se afișează doar cu Violeta. Ce s-a întâmplat cu ceilalți doi: “Acum sunt mari”
Andreea Marin a vorbit despre copiii adoptați la distanță

Andreea Marin este una dintre celebritățile care au optat pentru adopția la distanță. Pentru o perioadă îndelungată, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” a contribuit la educația unui copil din China și a altuia din Kenya, donând fonduri pentru acest scop. Recent, vedeta a explicat motivele pentru care nu mai menține legătura cu acești copii adoptați la distanță și a oferit detalii despre modul în care funcționează acest sistem.

Andreea Marin, despre copiii adoptați la distanță

Andreea Marin se dedică activităților caritabile de mulți ani, iar recent a adoptat doi copii la distanță. Această formă de adopție implică faptul că „părintele” adoptiv se ocupă doar financiar de educația copiilor, fără a interveni în viața lor personală. Vedeta a sprijinit un băiat din China și o fetiță din Kenya, care între timp au crescut și au ajuns la vârsta adultă.

Fosta prezentatoare TV a detaliat recent, în cadrul unei emisiuni, ce implică procesul de adopție la distanță și ce reguli trebuie să respecte cei care adoptă. Fundația poate organiza întâlniri cu copiii pentru care se oferă suport educațional, iar Andreea Marin a avut ocazia să călătorească în China, unde l-a întâlnit pe băiețelul său.

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți de legătura cu acest copil.”, a povestit fosta zână a surprizelor.

Ce a mai spus Andreea Marin despre acei copii

Andreea Marin a menționat că acest sistem este foarte bine organizat, subliniind că fondurile nu ajung direct la copii sau familiile lor, ci sunt gestionate de fundația care se ocupă de întregul proces. Practic, banii donați de cei care adoptă la distanță sunt folosiți pentru a îmbunătăți întreaga comunitate, nu doar pentru a sprijini educația și bunăstarea unui singur copil.

Astfel, se asigură accesul la educație și condiții de trai decent pentru un număr cât mai mare de copii, evitându-se inegalitățile.

„Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa. Pentru că dacă tu l-ai fi ajutat numai pe acel copil s-ar fi creat inegalități. (…) Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă ei primeau direct banii în mână de la tine, de la X, de la Y?! Nu se alegea mare lucru, pe când acea fundație, spre care noi direcționam acești bani, făcea un plan de dezvoltare și, cu ajutoare din toată lumea, planul de dezvoltare pentru întreaga comunitate era cu adevărat o șansă.”, a mai explicat Andreea Marin.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro