Andreea Marin, apel pentru Amalia. Ce le cere Zâna fanilor ei

Andreea Marin a făcut un anunț emoționant, pe rețelele sociale. Postarea Zânei a reușit să îi marcheze pe fanii săi, pentru că a făcut o dezvăluire cu totul specială despre o fetiță pe care a ajutat-o. Este vorba despre Amalia, în vârstă de câțiva anișori, un caz de care vedeta s-a ocupat îndeaproape. Fetița a fost operată de câteva ori, intervențiile fiind inițiate încă din luna februarie a anului trecut.

Andreea Marin, apel pentru Amalia. Ce le cere Zâna fanilor ei

De curând, Zâna Surprizelor, cum mai este poreclită bruneta, încă de la participarea în celebra emisiune TV care a consacrat-o, a reușit să le stârnească tuturor un val de emoție. Vedeta a făcut cunoscute noi vești despre Amalia, fetița despre care le-a povestit tuturor că s-a născut cu o malformație. Din pricina problemei rare de sănătate, fetița nu avea una dintre urechi și nu putea să audă normal. Cazul Amaliei a impresionat-o pe Andreea Marin, care a decis încă din 2019 că se va implica pentru că micuța să se facă bine. Medicul care a operat-o pe fetiță este specialistul Dragoș Zamfirescu. Bărbatul a făcut un gest impresionant pentru Amalia și i-a dăruit o pereche de cercei.

Andreea Marin, apel pentru Amalia. Ce le cere Zâna fanilor ei
Andreea Marin a dezvăluit că fetița a fost operată a treia oară și își va recăpăta urechea

„V-o amintiți pe micuța Amalia, eroina campaniei noastre #ajutanesaajutam, negreșit. Născută cu o malformație care însemna lipsa aproape totala a unei urechiușe, ea a fost săptămâna aceasta operată a treia oară. Medicul i-a reconstruit treptat urechea și astăzi e bucuroasă că visul sau, acela de a purta cerceluși, devine realitate. I-a primit în dar chiar de la domnul doctor.

Asociația Zetta operează gratuit pacienți cu povești grele de viață, continuă și anul acesta și adunăm bănuț cu bănuț, pentru a acoperi singurul cost ce e necesar, pentru ca operațiile să aibă loc: cel al consumabilelor necesare în intervenții. Oricare dintre voi poate face un bine donând orice sumă, oricât de mică, e binevenită. Un exercițiu de solidaritate, de omenie, de bunătate. Vă aștept alături de noi!”, a fost mesajul Andreei Marin, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI