Andreea Marin a dezvăluit mărul discordiei dintre ea și Mihaela Rădulescu. De ce sunt la „cuțite” de atâta amar de vreme

Andreea Marin a dezvăluit mărul discordiei dintre ea și Mihaela Rădulescu. De ce sunt la „cuțite” de atâta amar de vreme
Ce s-a întâmplat între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, de fapt. Fosta Zâna a spus totul

Andreea Marin a dat cărțile pe față! Vedeta, invitată în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, a discutat despre conflictul uriaș pe care îl are de ani de zile cu Mihaela Rădulescu. De la ce a pornit cearta dintre cele două, de fapt?

Andreea Marin, despre Mihaela Rădulescu: ‘Am deranjat prin succes’

De-a lungul anilor, telespectatorii au descoperit cu stupoare că există mai multe controverse între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Fosta Zână s-a decis să spună totul și să explice de la ce a pornit conflictul dintre ea și diva de la Monaco.

„În orice caz, nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, probabil că am deranjat prin succes, am deranjat prin a deveni prea vizibilă. Creșterea în domeniu a fost fulminantă la un moment dat și a deranjat.

De aici au pornit tot felul de șicane. Ele nu au pornit de la mine, sunt un om educat, dar, la un moment dat, agresivitatea te deranjează. (…) Evident, nu de la mine.

Cred că fiecare s-a definit cum a putut mai bine, realitatea de azi arată cum e fiecare, iar eu cred că Dumnezeu este acolo sus și vede.”, a spus vedeta în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Andreea Marin, adevărul despre succesul ei. Ce i s-a reproșat de-a lungul carierei

Andreea Marin a reușit să cunoască succesul încă de la începutul carierei sale din televiziune, dar vedeta nu a fost lipsită de anumite critici. Mulți au acuzat-o de faptul că ar mima emoțiile din edițiile show-ului ‘Surprize, surprize’, așa că Denise Rifai a întrebat-o dacă tot ce s-a zis este adevărat.

Cu acestea fiind spuse, vedeta de televiziune a dezvăluit că impactul pe care îl avea emisiunea era unul mult prea puternic pentru a putea să își abțină lacrimile, chiar dacă multe persoane și-au dorit să nu se mai bucure de succes.

„Emoția aceea este irepetabilă. Niciun om de televiziune și niciun alt format, deși au încercat să copieze, nu au mai reușit să transmită emoția. (…) Omul din fața ta nu avea nevoie de un scenariu, ci doar de sinceritatea lui.

Existau alți oameni care aveau interesul ca această emisiune să cadă. Nu a căzut.

Tot ce au putut să spună a fost că prezentatoarea e falsă, că lacrimile ei sunt roz în loc să fie bleu…în fine, i-am lăsat să vorbească și am continuat să facem istorie.”, a mai spus Andreea Marin pentru Denise Rifai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI