13 iul. 2023 | 13:20

Andreea Mantea primește scrisori și bilețele de dragoste în fiecare zi. Cine îi scrie, ce surpriză emoționantă VIDEO EXCLUSIV

Monden
Andreea Mantea primește scrisori și bilețele de dragoste în fiecare zi. Cine îi scrie, ce surpriză emoționantă VIDEO EXCLUSIV

Andreea Mantea a dat tot din casă! Prezentatoarea emisunii “Casa Iubirii” de la Kanal D este o femeie cât se poate de împlintă pe plan profesional, căci este un om de televiziune desăvârșit, dar totodată, este și mamă singură. Așadar, David, fiul moderatoarei TV este foarte atașat de mama sa și își dorește să  petreacă mai mult timp alături de ea. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Andreea Mantea ne-a dezvăluit că primește scrisori și bilețele de dragoste în fiecare zi, iar expeditorul nu este anonim! Prezentatoarea TV ne-a spus cine le scrie!

Andreea Mantea, despre cea mai mare frică a sa!

Andreea Mantea îl divinizează pe David, astfel fiul său este tot timpul prioritatea ei. Mai mult decât atât, Andreea se gândește cu groază la momentul în care David îi va prezenta prima iubită. Prezentatoarea TV recunoaște în exclusivitate pentru Playtech Știri că îi este frică și nu știe ce fel de soacră ar putea fi.

“Este un subiect pe care nu aș vrea să îl comentez. Este o seară superbă! De ce să ne stricăm seara? Nu știu, mi-e frică! Poate spun acum că voi fi o soacră îngrozitoare și se va demonstra că nu sau pot să zic că o să fiu o soacră minunată și, de fapt, o să fiu o zgripțuroaică. Nu știu, dar cred că dacă el va fi fericit și eu voi fi fericită și asta va conta cel mai mult.”, ne-a declarat Andreea Mantea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De la cine primește scrisori de dragoste Andreea Mantea?

Andreea Mantea a vorbit deschis pentru Playtech Știri și ne-a dezvăluit că în fiecare zi după emisiune, când ajunge acasă, este întâmpinată cu scrisori de dragoste. Și nu oricum, ci la ușă, pe scări sau chiar pe pernă. Prezentatoarea TV ne-a spus cine este romanticul!

“David se exprimă foarte mult în desene, îmi lasă bilete, bilețele, desene, felicitări și scrisori. Îmi scrie scrisori întregi. Pentru mine este destul de emoționant, pentru că nu mă așteptam. Noi avem tabieturile noastre în fiecare seară când ajung acasă de la emisiune.

În seara asta când ajung acasă, cu siguranță mă va aștepta o scrisoare sau un bilețel. Le pune de la ușă, pe scări, pe pernă sau sub pernă. Depinde, oricum, pentru că nu scrie mereu lucruri drăguțe pe bilețelele astea. Îmi mai reproșează lucruri. ”, ne-a dezvăluit Andreea Mantea, în exclsuivitate pentru Playtech Știri.

Cea mai importantă regulă pentru fiul ei! David o respectă cu strictețe!

Andreea Mantea are o regulă foarte importantă pentru fiul său. Telefonul este un obiect interzis pentru cel mic, până va împlini vârsta de 14 ani!

“În acest moment nu are voie absolut deloc cu telefon. Este pedepsit. Are suficiente activități cu care să își omoare timpul. A ajuns o dependență acest telefon. Este îngrozitor! El este atât de obosit după toate activitățile de la școală. În weekend îl lăsam o oră, maxim două pe zi și gata. În acest moment, el știe că va primi telefonul abia la 14 ani.

A greșit rău de data asta. Nu pot să spun ce a greșit, pentru că s-ar supăra. Trebuie să îi cer voie. Avem o regulă. La un moment dat, fără să îmi dau seama, am povestit o întâmplare haioasă pe care a făcut-o el, dar David a fost foarte deranjat, m-a luat deoparte și mi-a spus că trebuie să îi cer voie.”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro