Andreea Mantea a dezvăluit că iubește din nou, în emisiunea Se Strigă Darul de la Kanal D. Cine i-a smuls marele secret

de: Ana Chivu
05 10. 2019

Andreea Mantea a rămas o bună bucată de vreme singură. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a decis ca o perioadă să se ocupe de proiectele sale și de băiețelul ei, David. Din fericire pentru aceasta, singurătatea nu mai face parte din viața ei.  Ce dezvălurii surprinzătoare a făcut aceasta?

Andreea Mantea iubește din nou

Focoasa brunetă a avut o perioadă destul de lungă în care nu a mai povestit despre niciun pretedent și nici că a fost văzută la brațul vreunui bărbat. Se pare că în sfârșit săgeata lui cupidon a lovit-o și pe frumoasa noastră. Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” iubește din nou și este extrem de fericită.

Secretul a ieșit la iveală la filmările show-ului „Se strigă Darul”, după ce echipa a poposit la o nuntă în Maramureș. La nunta Cameliei și a lui Ghiță, după ce a ajuns mireasa în prim-plan, Andreea s-a emoționat extrem de tare, moment în care nu a mai fost atentă al detalii. Moderatoare, la dialogul dintre cele două, nu a lăsat deloc locul interpretărilor și a lăsat să se înțeleagă faptul că iubește din nou, conform cancan.ro.

Andreea Mantea iubește din nou! Ce dezvăluiri a făcut

De cine s-a mai îndrăostit vedeta?

Amintim că Andreea  a avut o relație frumoasă cu Ștefan Stan, cel care a câștigat prima ediție de la Vocea României, mai apoi a ales să rămână pentru o perioadă singură, pentru a se reface după relația eșuată. Timpul a trecut, iar bruneta a decis că nu mai are clipe de pierdut, așa că s-a folosit de emisiunea „Burlăcița” pentru a-și putea găsi marea dragoste.

Zis și făcut! Aceasta la întâlnit acolo pe luptătorul Cristi Mitrea, cel cu care are un copil. Din păcate, relația lor s-a terminat destul de repede din cauza tensiunilor acumulate și a reproșurilor nenumărate. Mantea l-a acuzat pe Mitrea că a recurs la violență pe parcursul poveștii lor, chiar și în momentul în care aceasta era gravidă.