Andreea Esca, declarație șoc după ce a participat la petrecerea de unde s-a infectat cu COVID-19: „E foarte complicat să fii tot timpul atent”

Andreea Esca, declarație șoc după ce a participat la petrecerea de unde s-a infectat cu COVID-19: „E foarte complicat să fii tot timpul atent”
Câți bani câștigă, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriză

Vestea că Andreea Esca este una dintre angajatele infectate cu COVID-19 ale postului PRO TV a făcut înconjurul țării. Vedeta a participat alături de alți colegi la o petrecere dată la malul mării, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea. Confirmarea infectării cu COVID-19 a vedetei a venit la două zile după ce PRO TV a trimis prin intermediul un comunicat că mai mulți angajați ai postului de televiziune au contactat noul coronavirus.

Declarațiile Andreei Esca după ce a participat la petrecere

În emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena3, a fost publicat un interviu pe care Andreea Esca l-a acordat pentru PRO TV, în care aceasta explica cum privește pandemia de COVID-19 ne-a afectat tuturor viața.

Chiar și așa, Andreea Esca declara în urmă cu câteva zile că este destul de greu de înfrânat toate obiceiurile de până acum, în special socializarea și apropierea de oamenii dragi. În finalul interviului, vedeta PRO TV a afirmat că este o mare iubitoare de mare și de petreceri, dar speră ca toate lucrurile să se termine cu bine.

Anul aceste e foarte complicat, adică încercăm să fim cum eram, dar nu putem să fim chiar cum eram și e chiar greu, pentru că oamenii sunt niște animale sociale, noi suntem niște ființe extrem de sociabile și e foarte complicat să fii tot timpul atent, să nu te apropii foarte tare de câte cineva care în mod normal vii, te îmbrățișezi, te pupi, că așa eram obișnuiți, pune masca, scoate masca, cât de departe, cât de aproape, adică e foarte-foarte complicat. Chiar cred că pentru toată lumea este foarte greu.

Nu știi cum să faci să fie bine, greșești fără să vrei și îți dai seama după aia și te enervezi, adică suntem mult mai atenți față de cum eram înainte când veneai în vacanță și nu-ți mai păsa de nimic. Dar, vom trece și peste asta, sper, cu bine.

Reporter: V-ați gândit de două-trei ori înainte dacă să veniți sau nu la mare?

Chiar și asta, da! (…) Facem tot ce e omenește posibil să fie bine. Am așteptat cu toții să vină vara și să ieșim. Noi suntem mari iubitoare de mare, într-adevăr, și de petreceri„, a spus Andreea Esca în interviul pentru postul Pro TV.

Raed Arafat, reacție fermă după infectarea Andreei Esca cu COVID-19

În urma confirmării cazurilor de infectare cu COVID-19, Raed Arafat a dezvăluit că a solicitat către IPJ Constanța o anchetă la localul unde a avut loc petrecerea la care a participat și Andreea Esca.

Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul”, a declarat Raed Arafat la TVR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI