Andreea Berecleanu, apariție uluitoare. Fanii, șocați de detaliul observat la știrista Prima TV

Andreea Berecleanu, apariție uluitoare. Fanii, șocați de detaliul observat la știrista Prima TV
Andreea Berecleanu, apariție uluitoare. Fanii, șocați de detaliul observat la știrista Prima TV

Andreea Berecleanu este, fără doar și poate, una din îndrăgitele prezentatoare de știri. După plecarea de la Antena 1, multă lume i-a cerut insistent să revină pe micul ecran. Lucru pe care, de altfel, l-a și făcut, dar nu la Antena 1, ci la Prima TV. Dar, cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, nici vedeta noastră nu se lasă mai prejos. Foarte activă pe Facebook, vedeta a revenit spectaculos și vizibil schimbată estetic, nu degeaba are un site specializat, Estetica Premium.

Andreea Berecleanu testează tratamentele estetice la care le face reclamă

După despărțirea de la fel de celebrul știrist Răzvan Zaharescu, Andreea Berecleanu s-a recăsătorit cu un medic estetician. Alături de acesta, vedeta a deschis un site specializat în estetică, Estetica Premium, unde se prezintă tot felul de produse și tehnici de înfrumusețare. Și cum nu poți promova ceva, fără să știi ce este, se pare că Andreea Berecleanu testează tot ce site-ul amintit oferă.

Recent chiar a făcut reclamă site-ului, afacerea ei și a soțului, dar fanii, unii dintre ei, nu prea au fost încântați de noile modificări estetice vizibile la Andreea. Unii dintre ei chiar au comentat acest aspect, și nu credem că i-a cam fost pe plac.

Dar cum reclama este mama comerțului, și cum ei au nevoie de reclamă, Andreea Berecleanu a trecu peste micile răutăți. Diva și-a continuat promovarea afacerii, iar restul fanilor au avut numai cuvinte de laudă la adresa noului ei aspect estetic.

”Ieri, peste zi, şi aseară, înainte de începerea jurnalului. Aceeaşi coafură, aproape acelaşi machiaj natural, încălţăminte comodă versus cizme din piele cu toc înalt, negru versus un câmp de flori. Libertatea de a fi cum am chef, libertatea de a trăi cum doresc şi cu cine, libertatea de a simţi fără teamă, de a râde cu poftă sau doar de a zâmbi, de a fi mereu EU, fără reţineri.

În curând, voi avea bucuria să împart cu voi un joc drăguţ, iniţiat pentru cei de aici, comunitatea mea. Vă doresc zile frumoase şi liniştite! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, scria vedeta la noile poze cu schimbările estetic proaspepe.

Imaginea propriei afaceri de succes

Odată cu lansarea Estetica Premium, cu câțiva ani în urmă, după cum era și firesc, Andreea Berecleanu devenea imaginea propriei afaceri. Conform vedetei, afacerea este una de succes. Poate și datorită acestui fapt, Andreea dând o anume greutate, umea având încredere, se duce către acest site.

Pe vremea când încă făcea parte din echipa Observator, Andreea Berecleanu avea o rubircă, la matinal, Estetica Premium, în care le vorbea doamnelor și domnișoarelor despre ce înseamnă și dacă este benefică intervenția estetică. Acum, aflată la Prima TV, vedeta nu a mai dat semne că-și dorește o astfel de rubrică și aici. În rest, vedeta are o familie fericită și se bucură de fiecare zi, așa cum este ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe