Andreea Bănică, reacție neașteptată după ce a fost acuzată că are operații estetice: ‘Pentru unii ciumă, pentru alții mumă’

de: Bișinicu Andreea
12 04. 2022

Andreea Bănică a răbufnit atunci când internauții au acuzat-o, din nou, de faptul că ar fi apelat la operațiile estetice. Mamă a doi copii, la 43 de ani, Andreea Bănică are un corp de invidiat, dar nici acest lucru nu o scutește de gurile rele ale cârcotașilor. Ce a declarat faimoasa artistă.

Andreea Bănică, apostrofată pentrul faptul că și-ar fi făcut operații estetice

Recent, Andreea Bănică a postat două fotografii alături de fiica ei, Sofia. Cele două seamănă ca două picături de apă, semn că frumusețea este ereditară în familia celebrei blondine.

Artista este cât se poate de mândră de fiica ei cea mare, mai ales pentru că Sofia pare să-i moștenească și talentul artistic, fiind pasionată de muzică.

Deși fotografiile au fost apreciate de mii de admiratori, au existat și câțiva cârcotași care au criticat-o pe Andreea Bănică pentru felul în care arată.

Deși mereu se afișează într-o manieră impecabilă, gurile rele spun că fosta prezentatoare de la Bravo, ai stil! ar fi apelat la intervențiile estetice pentru a încetini trecerea timpului.

„Nu știu ce sa mai zic, dar cu operațiile astea estetice, va schimbați aproape total fizionomia și părerea mea, arătai mai bine înainte.. lăsați timpul sa și facă treaba, artistele de mai demult nu mai apelau imediat la bisturiu (Marina Voica)..fiecare vârstă are frumusețea ei..ca și artista, te ador..”, i-a scris un internaut.

Ce i-a răspuns artista internautului cârcotaș

Replica artistei nu a întârziat să apară. Sătulă de criticile care i s-au adus, de-a lungul anilor, referitor la faptul că ar fi apelat la ajutorul bisturiului pentru a se menține veșnic tânără, Andreea Bănică a lămurit, din nou, faptul că se simte norocoasă și recunoscătoare pentru genele sale bune.

„Vai, ma simt minunat si mai frumoasa ca oricand, nu mai spun recunoscatoare pentru ce este mai frumos in viata mea. Ce sa-i faci? Asta este viata! Pentru unii ciuma, pentru altii muma!

Nu mai puteti voi de operatiile mele estetice pe care nu le am Stiti ce? Daca arat bine fara operatii sunt mai mandra si mai puternica pe zi ce trece!

Voi nu aveti decat sa credeti ce vreti, important este cum si ce cred eu despre mine restul? Nu conteaza!”, a scris Andreea Bănică pe rețelele sociale.