Andreea Bănică, apariție incendiară în costum de baie. La 45 de ani și-a etalat trupul fără defecte VIDEO

de: Andrei Simion
26 07. 2023

Nu e o noutate pentru nimeni: Andreea Bănică ține foarte mult la fizicul său. De fiecare dată întoarce privirile cu formele armonioase ale trupului. Așa s-a întâmplat și la ultima sa apariție, când s-a afișat în costum de baie. Vezi mai jos cum arată frumoasa blondină la 45 de ani. Foto

Cum își îngrijește Andreea Bănică trupul

Andreea Bănică se bucură de o condiție fizică surprinzătoare. Deși are 45 de ani și doi copii, cântăreața pare că a reușit să sfideze timpul și să se mențină în formă maximă. Internauții îi admiră întotdeauna formele armonioase ale trupului. Nicio apariție publică a cântăreței nu trece neremarcată.

Pentru unii s-ar putea să pară surprinzător, însă vedeta este de părere că are nevoie de retușuri fizice. Andreea Bănică nu este deloc împotriva intervențiilor de natură estetică, dimpotrivă. Artista s-a supus la mai multe proceduri pentru a arăta bine, deși nu toate planurile sale s-au concretizat.

Artista a dezvăluit, în urmă cu mai mult timp, cum cererea sa de a-și face o intervenție la nivelul sânilor nu i-a fost acceptată în primă fază. A precizat, însă, că atunci când va fi nevoie să o facă, va apela cu încredere la ajutorul medicului estetician.

Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă imaginile cu Andreea Bănică vorbesc de la sine. La cei 45 de ani pe care îi are, nivi nu ai spune că a adus pe lume doi copii vreodată. Blondina arată pur și simplu perfect și atrage mereu privirile din jurul său.

Cum arată Andreea Bănică în costum de baie

În urmă cu puțin timp, Andreea Bănică a făcut publice câteva fotografii în care apare în costum de baie. De la costume de baie într-o singură piesă la cele cu multe modele, orice ar pune pe ea, vedeta arată impecabil. Își pune mereu în evidență cele mai puternice atuuri fizice.

Cântăreața a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online detalii din viața personală și profesională. Se pare că ultima săptămână a fost una activă pentru blondină. A cântat în stațiunea Neptun, apoi a plecat la București. Ulterior, a organizat o scurtă deplasare în Sardinia, cu escală la Milano.

Citește și: Andreea Bănică, în lacrimi în fața lui Denise Rifai. Momentul în care a izbucnit în plâns

A urmat, apoi, o vizită în portul din Sardinia, unde s-a urcat pe un Lagoon 46, și a petrecut timp de relaxare pe barcă. A profitat de maximum de clipele libere pe care le-a avut la dispoziție pentru a-și liniști mintea, mai ales că în ultimul an a fost mai mereu înconjurată de șantier, după cum a mărturisit.