Andreea Bănică a apărut fără pic de machiaj. Artista este complet schimbată FOTO

de: Andrei Simion
28 11. 2023

Andreea Bănică – unul dintre cele mai sonore nume din showbizul românesc. Frumoasa blondină a renunțat la instrumentele de machiaj și la filtre, marcând o apariție sută la sută naturală în fața utilizatorilor online. Cum arată și ce reacții au avut internauții. Foto

Cum a ajuns Andreea Bănică cunoscută

Este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste din România. Cariera Andreei Bănică se întinde pe aproape două decenii, ea având frumoasa vârstă de 45 de ani. Toți conaționalii o cunosc, iar mulți dintre ei îi admiră nespus muzica, precum și aparițiile pe micile ecrane.

Andreea Bănică s-a lansat în muzică cu trupa Exotic, urmată de Blondy, după care și-a construit solo drumul în industrie. A atras atenția în spațiul public și prin prisma relației amoroase pe care o are, fiindcă tânăra se iubește din liceu cu același bărbat. Partenerii au împreună și doi copii.

920 de mii de urmăritori pe Instagram

Cântăreața în vârstă de 45 de ani nu este apreciată doar pentru activitatea sa muzicală sau aparițiile televizate. Frumoasa blondină se menține și în formă maximă. Niciodată nu a fost surprinsă neîngrijită, dimpotrivă. A apărut aranjată în fața fanilor săi, care nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei.

Nu doar în public, ci și în mediul online. Andreea Bănică a reușit să își construiasă pe platforma socială Instagram o comunitate de 920 de mii de urmăritori, dintre care majoritatea este reprezentată de fani. Aici, vedeta îi ține la curent pe internauți cu tot felul de evenimente din viața profesională sau personală.

Cântăreața îmbrățișează trendul naturaleții

În ultimele luni de zile, pe platformele sociale a luat naștere un nou trend, acela al naturaleții. Vedete din afara granițelor țării noastre încep să se fotografieze din ce în ce mai des fără machiaj sau filtre care să le înfrumusețeze aparițiile, din cauza standardelor nerealiste ce se impun asupra femeilor.

Noul trend, apărut în străinătate, capătă amploare și în România. O parte dintre vedete au început să-și arate adevăratul chip, fără strop de machiaj, dar și fără filtre de înfrumusețare. Una dintre este chiar cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 45 de ani.

Citește și: Ramona Olaru a apărut fără machiaj și fără filtre pe internet: ‘Dacă îmi mai zice cineva că sunt urâtă fără filtre’

Cum arată Andreea Bănică fără machiaj

Andreea Bănică s-a afișat pe platformele sociale fără machiaj și fără filtre. Cum arată poți să vezi și tu în materialele încărcate în galeria foto a acestui articol. Cert este că reacțiile internauților au fost împărțite. Unele voci i-au admirat chipul, dar și decizia, susținând că este un act de curaj.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Andreea Bănică în biserică. Fanii au criticat-o dur

Pe de altă parte, au fost și utilizatori online care au fost de părere că machiajul face reale minuni pentru Andreea Bănică. Aceștia au explicat că o schimbă prea tare față de cum arată vedeta în realitate.