Andreea Bălan, surpriză neplăcută la miezul nopții. Ce a pățit vedeta: „Nu pot să cred așa ceva”

Andreea Bălan, surpriză neplăcută la miezul nopții. Ce a pățit vedeta: „Nu pot să cred așa ceva”
Andreea Balan, surpriza neplacuta la miezul noptii. Ce a patit vedeta

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și populare artiste din România, fiind o profesionistă și o mămică desăvârșită. Recent, frumoasa blondină a avut parte de o surpriză de zile mari. Ce a descoperit jurata de la Te Cunosc de Undeva atunci când a coborât în camera de zi, pentru a bea un ceai. A rămas mască.

Ce „dezastru” a găsit Andreea Bălan în propria casă

Andreea Bălan iubește Crăciunul și sărbătorile de iarnă, iar de când a devenit mamă, artista adoră să-și decoreze locuința și curtea în spiritul sărbătorilor festive, pentru a le bucura sufletele celor mici, Clara și Ella.

La începutul lunii decembrie, Andreea Bălan și-a împodobit bradul de Crăciun în living, spre bucura fiicelor sale, care au ajutat-o la decorat. Casa a îmbrăcat straie de sărbătoare, cu parfum de scorțișoară și voie bună.

Cu toate acestea, jurata de la Te Cunosc de Undeva a avut parte de o sperietură zdravănă, atunci când a coborât scările, într-o seară, pentru a-și face un ceai.

Blondina a fost șocată de ceea ce a găsit în mijlocul sufrageriei. Bradul de Crăciun era dărâmat, iar făptașul a fost nimeni alta decât pisica artistei, Steluța. Se pare că nu este prima dată când animalul năzdrăvan face acest lucru, pisoiul reușind să strice bradul și în anii precedenți.

„Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, am coborât să îmi fac un ceai, dar… surpriză! Am găsit bradul dărâmat. Bradul era tot jos. (…) Steluța năzdrăvana. Deci nu pot să cred așa ceva. Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!”, a spus Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint

După un an și jumătate de relație, povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a ajuns la bun sfârșit. Cei doi s-au despărțit atunci când totul părea să meargă foarte bine între ei. Totul ar fi pornit de la câteva fotografii pe care Sonia Argint, sora iubitului artistei, le-ar fi făcut alături de George Burcea, fostul soț al blondinei.

Acest lucru a înfuriat-o pe Andreea Bălan, care i-ar fi cerut „cumnatei” sale să șteargă pozele, acuzând-o că s-ar fi aliat cu cel mai mare dușman al său. Deși toți fanii se așteptau ca blondina și iubitul ei să se căsătorească, se pare că ruptura dintre cei doi pare a fi din ce în ce mai evidentă. Vedeta și afaceristul au șters pozele împreună de pe rețelele de socializare.

„Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi.”, a declarat un apropiat de-al artistei, exclusiv pentru impact.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI