Andreea Bălan s-a schimbat după divorțul de George Burcea. Gestul neobservat de multă lume

de: Alexandra Chivu
22 08. 2020

După ploaie, a ieșit soarele și pe strada ei. Andreea Bălan pare să treacă prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Divorțul de tatăl copiilor ei, George Burcea, pare că a stabilizat-o din punct de vedere emoțional, găsindu-și chiar și fericirea la scurt timp după tristul eveniment.

Andreea Bălan, înfloritoare după divorțul de George Burcea

Fericită și ușurată de când data divorțului de actorul George Burcea a fost stabilită, cântăreața se bucură la maximum de vară și de liniștea pe care a găsit-o în noua relație pe care o are cu Tiberiu Argint. Plecată pentru câteva zile pe Litoral, alături de micuțele ei, Andreea a avut timpul necesar pentru a se bucura și relaxa, iar într-unul dintre aceste momente a scos la vedere chiar și corpul ei perfect, departe de ce s-ar putea aștepta cineva când vine vorba despre o femeie trecută de 30 de ani, cu două nașteri la activ. Cu un trup tras prin inel, tonifiat datorită nenumăratelor ore petrecute în sala de dans, Andreea Bălan atrage toate privirile din jur.

Solista este din nou fericită

„Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, a spus Andreea într-un episod de vlog.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au spus surse din apropierea solistei pentru WOWbiz.