Andreea Bălan, mai curajoasă ca niciodată. Cântăreaţa şi-a uimit fanii cu ţinuta provocatoare aleasă. Foto

Andreea Bălan, mai curajoasă ca niciodată. Cântăreaţa şi-a uimit fanii cu ţinuta provocatoare aleasă. Foto
Andreea Balan, mai curajoasa ca niciodata. Cantareata si-a uimit fanii cu tinuta provocatoare aleasa

Andreea Bălan își surprinde fanii cu o ținută provocatoare impresionantă. Artista pare să fi înflorit în ultima perioadă, conform internauților care nu se satură să-i transmită felicitări și mesaje laudative. Recent, celebra blondină a realizat un pictorial care a aprins imaginația bărbaților.

Andreea Bălan, apariție provocatoare pe Instagram

Andreea Bălan nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai celebre și apreciate artiste din showbizul românesc.

Jurata de la Te Cunosc de Undeva este cunoscută pentru profesionalismul, determinarea și perfecționismul de care a dat dovadă, de-a lungul carierei sale de peste 25 de ani în entertainment.

Celebra coregrafă are o comunitate strânsă de fani pe rețelele sociale, Andreea Bălan fiind urmărită de milioane de utilizatori, pe care diva îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi.

Artista este o femeie puternică și independentă. Muncește de la vârsta de 12 ani, de când a urmat prima dată, pe scenă, în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. Numele sonor al Andreei Bălan este sinonim, în industria autohtonă, cu atribute precum seriozitate, disciplină și rigurozitate.

Pe lângă aptitudinile sale vocale și talentul de dansatoare, Andreea Bălan este o femeie perfect conștientă de atuurile sale fizice evidente, care i-au adus, de-a lungul anilor, atenția cuvenită din partea urmașilor lui Adam.

Recent, Andreea Bălan a distribuit un montaj video de la o ședință foto seducătoare pe care artista a susținut-o, recent. Îmbrăcată cu un body negru, transparent, care i-a acoperit nurii și i-a pus în valoare silueta perfectă, diva a făcut furori în rândul internauților.

Fanii i-au complimentat schimbarea de look

Unde mai pui faptul că, la 38 de ani, vedeta de la Antena 1 arată de parcă ar fi descoperit elixirul tinereții, întrucât are chipul lipsit de riduri și o siluetă de fotomodel, artista având același număr de kilograme ca în adolescență.

Comentariile laudative nu au întârziat să apară nici de această dată, admiratorii Andreei Bălan complimentând-o pe jurata de la Te Cunosc De Undeva pentru curajul său de a poza în ipostaze incitante, însă cu mult bun gust.

De asemenea, fanii Andreei Bălan au complimentat-o pe artistă pentru cea mai nouă schimbare de look, admirându-i bretonul.

„In loveeee! 🔥❤️❤️❤️

Doamne, iubita mea! Ești splendidă!

Wow super Divă 😮👏😍🔥 mă bucur ce văd zi de zi, schimbarea ta este spre bine. Esti din categoria DIVĂ, 🔥 acum. Bravo te ador. Felicitări!

Un artist complet!❤️👏

Fata asta este misterioasă, frumoasă și curajoasă!😍🔥”, sunt câteva dintre mesajele trimise de internauți pentru Andreea Bălan, pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe