25 ian. 2023 | 08:03

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a spus despre tatăl fetiţelor sale, moment emoţionant: „E foarte important”

Monden
Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a spus despre tatăl fetiţelor sale, moment emoţionant: „E foarte important”

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Pe ruta show-ului de divertisment filmat în Mexic, Guatemala și Columbia, ce depășește 7.000 de kilometri, concurenții au întâlnit oameni cu povești extraordinare de viață. Așa s-a întâmplat și în cazul juratei de la „Te Cunosc de Undeva”, care nu și-a putut stăpâni emoțiile în fața camerelor de filmat.

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

La vârsta de 39 de ani, Andreea Bălan se poate declara o femeie împlinită din multe puncte de vedere. Frumoasa blondină se bucură de o carieră în plină expansiune, chiar și după mai bine de 25 de ani de când urcă pe scenă. Nici pe plan personal nu o duce rău. Jurata emisiunii „Te Cunosc de Undeva” este fericită alături de fiicele sale, Ella Maya și Clara.

Andreea Bălan și-a lăsat fetițele acasă, în România, și a ales să se aventureze pe Drumul Aurului de la fosta Asia Express, actuală America Express. Concurenta a făcut echipă cu Andreea Antonescu, alături de care luptă pentru a câștiga premiul cel mare. La fel ca și ceilalți participanți la emisiune, a trebuit să-și găsească singură loc de cazare.

Vedeta a rămas cu adevărat marcată de povestea de viață a femeii care a găzduit-o pe Drumul Aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au primit adevărate lecții de viață de la oamenii care le-au oferit un acoperiș deasupra capului. De altfel, cântăreața s-a gândit imediat la fiicele sale, în contextul divorțului de partenerul ei de viață.

Ce a spus cântăreața despre tatăl fetițelor sale

Femeia care a găzduit-o pe Andreea Bălan este văduvă, soțul său stingându-se din viață în urmă cu aproximativ o lună de zile, pe fondul unei anemii puternice. Blondina nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața camerelor de filmat, fiind vizibil emoționată de povestea străinei.

Artista a mărturisit că s-a gândit imediat la fiicele sale și la fostul său partener de viață, care încă este prezent în viețile lor.

„Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii. Cealaltă doamnă e prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei. S-au unit ca să treacă împreună peste greutăți. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. Îmi vine să plâng. (…)

Așa îmi dau seama cât de norocoase suntem. Da, ne-am despărțit de tatăl copiilor noștri, dar ei trăiesc. Sunt în viețile lor. E foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist”, a declarat Andreea Bălan, vizibil emoționată.

Amintim că Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre echipele care au intrat în cursa pentru a doua amuletă de pe Drumul Aurului.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro