Andreea Bălan dă din casă din relația cu Victor Cornea. Cum sunt „despărțirile” când sportivul pleacă în turnee. Ce fac cei doi în aeroport EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
20 05. 2024

Andreea Bălan a fost prezentă, de curând, la Târgul Ghidul Miresei din Hala Laminor, București. Vedeta a acordat un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre relația pe care o are cu Victor Cornea. Artista ne-a dezvăluit ce compromisuri fac cei doi în relație, dar și cum sunt despărțirile atunci când sportivul pleacă în turnee. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a vorbit despre creșterea fiicelor sale, Ella și Clara.

Andreea Bălan, o mamă exemplu: „Ele fac la fel ca mine”

Andreea Bălan se poate numi o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. După o perioadă grea, respectiv, divorțul de tatăl fiicelor sale, George Burcea, vedeta simte, acum, că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Pe plan profesional, încă din anii 1990 vedeta se bucură de un succes colosal , iar în vara anului 2023 artista și-a găsit fericirea în brațele sportivului Victor Cornea. Andreea Bălan a vorbit despre creșterea celor două fiice ale sale, Ella și Clara:

„Toți copiii sunt energici și trebuie să le ocupi timpul cu activități, altfel, această energie se duce în alte părți nepotrivite, de exemplu, desene animate. Ele fac înot, tenis, gimnastică și engleză. În casă nu este vorba de reguli.

Părinții ar trebui să fie exemplu pentru copii, copiii imită. Dacă eu sunt o persoană ordonată, în casă este foarte multă ordine, atunci și ele vor fi ordonate. Dacă eu mănânc sănătos, atunci și ele vor mânca sănătos.

Dacă ele văd că eu nu mănânc fast-food, nu beau sucuri, atunci și ele fac la fel ca mine, nu trebuie să le spun. Dacă ele văd că fac sport în fiecare zi, atunci și ele au dorința de a merge la tenis, la înot, gimnastică ca să fie bine”, ne-a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Andreea Bălan și-a înscris fetițele la diferite activități, printre care și tenis, iar după cum știm, partenerul de viață al artistei are o carieră impresionantă în tenis.  Așadar, vedeta ne-a dezvăluit dacă Ella și Clara vor să îi urmeze pasiunea lui Victor Cornea:

„Ele fac tenis o dată pe săptămână, dar pentru a fi sportiv de performanță, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Victor a început acest sport de la 7 ani și a făcut în fiecare zi. De 6 ori a ieșit campion național în România când era adolescent și a devenit jucător profesionist la vârsta de 20 de ani.

Deci, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Nu cred că vor face acest sport pentru că este foarte greu și nici Victor nu le recomandă acest lucru.”, ne-a declarat Andreea Bălan, jurata de la Te Cunosc de Undeva, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Andreea Bălan, despre cât de tare dor „despărțirile” de Victor Cornea?

Fiind jucător profesionist, Victor Cornea pleacă deseori în cantonamente și turnee, iar despărțirile la aeroport sunt destul de dureroase. Cu toate acestea, când îi permite timpul, Andreea Bălan își însoțește iubitul:

Citește și: Larisa Iordache, detalii importante despre cununia civilă cu alesul inimii! Fosta gimnastă își va schimba numele de familie, e unul ciudat: „Ne-am pus de acord” EXCLUSIV – Playtech Știri

„Așa este o relație cu un tenismen profesionist care se află în top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și îl însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim la aeroport.

Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare.

Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, ne-a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Andreea Bălan își spune povestea în primul concert la Sala Palatului. Pregăteşte mari surprize pentru fani: “Îmi îndeplinesc un vis” EXCLUSIV – Playtech Știri