Andreea Bălan, complet schimbată după despărțirea de George Burcea. Cum a fost văzută alături de Tiberiu Argint

de: Alexandra Chivu
22 12. 2020

Andreea Bălan nu a divorțat încă de George Burcea, dar e ca și logodită. Cântăreața și noul iubit, Tiberiu Argint, se comportă deja ca o adevărată familie. Cum au fost surprinși cei doi?

Imagini cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint

În septembrie, Andreea Bălan a celebrat un an de la nuntă în plin divorț. Chiar dacă detaliile nupțiale arătau că ea și George Burcea își vor dedica viața unul celuilalt, scenariul nedorit de nimeni adus de soartă în realitate nu și-a atins deznodământul nici astăzi. Partea bună este că cei doi soți au renunțat la declarațiile virulente. Astăzi, își trăiesc iubirile în afara trecutului. George Burcea cu Viviana Sposub și Andreea Bălan cu Tiberiu Argint.

Cuplul din urmă a fost surprins weekend-ul trecut de fotoreporterii CanCan într-unul dintre cele mai renumite centre comerciale din zona de nord a Capitalei. În timpul periplului prin mall, Andreea Bălan și noul iubit s-au purtat ca o adevărată familie. Grijuliu și atent la fiecare mișcare a vedetei, Tiberiu nu a scăpat-o din ochi pe iubita sa, dar nici din mână, dorind să o simtă mereu aproape. Tot el a fost cel care a cărat pungile cu cumpărăturile făcute de Andreea Bălan.

Timp de câteva ore, îndrăgostiții s-au perindat prin mall și au luat la pas mai multe magazine de haine, de unde Andreea nu a vrut să plece cu mâna goală.

Viviana Sposub, altă direcție pentru Burcea în scandalul cu Andreea Bălan

Conform WOWbiz, Viviana Sposub este singura persoană care i-ar fi explicat lui George Burcea că situația lui este una ingrată, având în vedere momentele pe care le-a pus în scenă până la divorț, îndeosebi problema cu substanțele interzise.

„Viviana i-a spus clar că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a dezvăluit un apropiat de-al cuplului pentru publicația citată.

În plus, sursele susțin că Viviana i-a sugerat partenerului său că nu ar fi indicat să lungească procesul de divorț și să accepte inclusiv condițiile financiare:„Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”.

Cât despre relația celor doi, se pare că înflorește de la o zi la alta: „George vrea să rămână acasă la Viviana Sposub, nu vrea să se mai întoarcă în casa în care stătea cu amicii lui după ce a plecat de la Andreea Bălan. A văzut că se înțelege bine cu Viviana, ea este îndrăgostită de el, așa că vrea să se lase dus de val. Și, ca să o impresioneze, se ocupă de tot din casă, vrea să arate că e bărbatul perfect. Iar Viviana e fericită că un bărbat mai matur decât ea se comportă așa, că o răsfață, că spală, calcă, face mâncare și curățenie, așa că îi dă de înțeles că ar mai putea locui alături de el”.