Andrea Bocelli, infectat cu COVID-19. Prin ce chinuri a trecut îndrăgitul cântăreț: „A fost groaznic, toată familia mea a fost infectată…”

Andrea Bocelli, infectat cu COVID-19. Prin ce chinuri a trecut îndrăgitul cântăreț: "A fost groaznic, toată familia mea a fost infectată..."

Cântărețul italian, Andrea Bocelli a declarat marți că a fost infectat cu COVID-19, dar s-a recuperat complet. Atât artistul, cât și familia sa, au fost infectați, însă starea lor de sănătate se află în afara oricărui pericol.

„COVID-19 nu m-a ocolit nici pe mine”

La aproape două luni de la infectarea cu noul coronavirus, Andrea Bocelli a făcut public faptul că și el a fost victim pandemiei de COVID-19: „Pandemia care a îngrijorat o lume întreagă, a ajuns și la mine, deși într-un mod foarte blând și aproape asimptomatic, cu mine și unii membri ai familiei mele”, a scris Bocelli pe Facebook.

Îndrăgitul tenoru a declarat că a ținut această informație secretă până acum, pentru a nu-și îngrijora fanii și pentru a respecta intimitatea familiei sale.

Acesta a decis să anunțe vestea tocmai acum, întrucât în cursul zilei de ieri, cântărețul a fost surprins ieșind dintr-un spital, alături de soția sa, amândoi donând plasmă pentru efectuarea unor studii necesare pentru descoperirea unor tratamente anti-COVID-19.

Andrea Bocelli le-a povestit reporterilor că reacțiile la infecția cu COVID-19 nu au fost ușoare, dar din fericire, nici el și nici soția și cei doi copii nu au avut febră foarte mare: „A fost groaznic, toți am avut febră, dar din fericire, nu foarte mare. A fost însoțită de strănut și tuse”, a adăugat el.

Cântărețul a anulat multe concerte

Asemenea tuturor artiștilor, Andrea Bocelli a fost nevoit să anuleze multe concerte. Acesta declară că nu poate realiza nici acum cât rău a putut face un virus, aparent familiar, înrudit cu virusul gripal.

A trebuit să anulez multe concerte … A fost ca și cum am trăit un coșmar pentru că am simțit că nu mai stăpânesc lucrurile. Mă așteptam să mă trezesc în orice moment. Faptul că un virus din aceeași familie cu virusul gripal, care creează răceală și dureri în gât poate aduce întreaga lume în genunchi este un lucru pe care încă îl trebuie să-l procesez”, potrivit infobae.com.

Andrea Boceli a susținut un concert pentru omenire în interiorul Domului din Milano, pe timp de pandemie. Imagini emoționante cum rar întâlnești – Hrană pentru suflet

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI